• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türkiye'de Kahve Çekirdeği Üretimi

Merhaba arkadaslar

Bugün Türkiye'de kahve çekirdeği yetiştirildiğine dair bir haber okudum. Kahveseverlerin ilgisini çekebilir. Güzel bir haber fakat kahvenin cinsine dair pek fazla bilgi yoktu. Daha çok ihracatı, getirisi üzerine haber yapılmış.

Bilgisi olan yeşillendirsin.

"Kahvenin kalitesine göre kilosu 250 lira ile 400 lira arasında fiyata alıcı buluyor" demiş ama, yanlış yazılmış ya da yanlış hesaplanmış sanırım. kavrulmuş ve paketli halde 250gr'ı ortalama 50₺'ye alınan kahvenin bu belirtilen alt sınır kadar pahalıya ham halde satılması pek olası değil. en azından çok üst kalite olanların dışındakiler için.

ancak coffee belt dışında üretim girişimi olması, ağaçların iklime adapte olduğu bilgisi ve ülkede ilk defa bu çapta üretim denenmesi güzel tabi ki.

Geri