• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türkiye Demleme Şampiyonası'na Kernel Coffee ile Hazırlık YouTube serisi -Eylem Planı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Duder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duder

Barista
Selam dostlar,
Yaklaşık 7 yıldır YouTube'a sinema üzerine Eylem Planı adı altında içerik üretiyordum ancak bu sene, kanalı tüm sevdiğim şeyleri kapsayacak şekilde genişletmeye karar verdim ve tabii ki bu konuların en başında da kahve vardı :).

Tam bu döneme başlarken çoğunuz bildiği, duyduğu Kernel Coffee'den Ahmet ve Mustafa, Türkiye Kahve Demleme Şampiyonası'na hazırlık süreçleri üzerine birkaç video yapmak isteyip istemediğimi sordular. Normalde böyle şeyleri benim kovalamam gerekirdi, onlardan gelince çok mutlu oldum, ve başladık bu maceraya.

Ahmet ve Mustafa ile onların kahve yolculukları üzerine birer röportaj ve yarışmadan önce içerisinde bulunduğumuz bu haftada da yarışma için kahve seçimi ve hazırlıklarını nasıl yaptıkları üzerine bir röportaj hazırladık. Hafta sonu yarışma gerçekleştikten sonra da bir değerlendirme videosu yapma planımız var.

İzlemek isteyenler için 3 videoyu da aşağıya bırakıyorum. Eylem Planı hep eğitim odaklı bir kanal olduğundan ufak ufak kahve üzerine eğitim videolarına da başladım. O konuda videoları da en en en alta bırakıyorum :). Dileyenler onu da inceleyebilir.

Her türlü yorum ve geri bildiriminize açık olduğumu belirtmek isterim.

Geri