• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

🇹🇷 Cumhuriyetimizin 101. Yılı Kutlu Olsun!

Ekran Resmi 2023-10-29 07.45.37.png

İçeriğe tıklarsanız çok güzel detaylı bir yazı olmuş okumayan bilmeyen arkadaşlar için eklemek istedim.

Herkesin Cumhuriyeti olan Turkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun . 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Umarım bu berbat coğrafyada dimdik durabilen her zaman sorunları olsa dahi hala ve her daim geleceği olan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından sağlam temellerle ve zorluklar içinde kurulmuş bu Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatırız.

1♾️

Cumhuriyetimizi 100.yılı kutlu olsun arkadaşlar. Cumhuriyetimizin 100. yılını yeni logomuz ile kutluyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 29313

İçeriğe tıklarsanız çok güzel detaylı bir yazı olmuş okumayan bilmeyen arkadaşlar için eklemek istedim.

Herkesin Cumhuriyeti olan Turkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun . 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Umarım bu berbat coğrafyada dimdik durabilen her zaman sorunları olsa dahi hala ve her daim geleceği olan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından sağlam temellerle ve zorluklar içinde kurulmuş bu Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatırız.

1♾️
Benim için mi böyle görünüyor bilmiyorum ama bir insanın her halinden nasıl asalet akabiliyor. Bi düşünsenize günümüzde yaşasaydı ve Cumhurbaşkanı olsaydı. Sizce dünyada hangi ülkenin lideri karşısında ezilmeden durabilirdi? Bence onun oturduğu koltuklarda oturanların başarısızlıklarının tek sebebi o koltuğun sahibi karşısında çok yetersiz kalmaları.

Cumhuriyet Bayramı, halkın egemenliğini taçlandırdığı gündür; özgürlüğün ve eşitliğin sonsuza dek süreceğine dair bir anddır. Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷

Değerini hep beraber koruyarak büyüteceğimiz...

Cumhuriyetimizin 101. Yılı Kutlu Olsun.

Geri