40yıllıkhatır
Yeni Üye
- İsim
- 40
Daha fazla
- İsim
- 40
Bu tadım çarkının ortaya çıkmasında;
Alice Coffee Culture, koku uzmanı Vedat Ozan, @teyyaredenkahve instagram paylaşımından öğrendiğim kadarıyla Null Coffee den Cihan Başpınar ve Tuğrul Akın 'ın emekleri olduğu bilgisine ulaştım. İhtiyaç duyulan başarılı bir çalışma olmuş. Bu çalışmayı yaparken SCAA'nın tadım çarkını mı referans aldılar merak ettim ancak öyle olmuş olabileceğini düşünüyorum. Bu çalışma hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalıyız.
Ayrıca bildiğimiz üzere domates, içerisinde yüzlerce küçük çekirdeği olduğu için 'meyve' olarak sınıflandırılmış bir yiyecektir.
Bu yüzden çalışmadaki kurutulmuş domates in Tuzlu Baharatlar başlığı altında değil Kurutulmuş Meyveler başlığı altında sınıflandırılmasının daha doğru olacağını düşünürdüm. Bilgimin sınırlı olduğu konular olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda bilgisi yada düşüncesi olanlar mutlaka vardır.
Alice Coffee Culture, koku uzmanı Vedat Ozan, @teyyaredenkahve instagram paylaşımından öğrendiğim kadarıyla Null Coffee den Cihan Başpınar ve Tuğrul Akın 'ın emekleri olduğu bilgisine ulaştım. İhtiyaç duyulan başarılı bir çalışma olmuş. Bu çalışmayı yaparken SCAA'nın tadım çarkını mı referans aldılar merak ettim ancak öyle olmuş olabileceğini düşünüyorum. Bu çalışma hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalıyız.
Ayrıca bildiğimiz üzere domates, içerisinde yüzlerce küçük çekirdeği olduğu için 'meyve' olarak sınıflandırılmış bir yiyecektir.
Bu yüzden çalışmadaki kurutulmuş domates in Tuzlu Baharatlar başlığı altında değil Kurutulmuş Meyveler başlığı altında sınıflandırılmasının daha doğru olacağını düşünürdüm. Bilgimin sınırlı olduğu konular olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda bilgisi yada düşüncesi olanlar mutlaka vardır.