• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahvesi mi? Espresso mu? Bölüm 1 - Bölüm 2 - Bölüm 3

Orkun Bey video içeriği çok güzel. Trafikte değil de doğa içinde daha hoş olurmuş :)
Espressoya yabancıyım bir kaç kez deneme fırsatım oldu ancak Koray Erdoğdu Bey'in tarifiyle çok lezzetli Türk Kahvesi içtim.

Emekleriniz için teşekkür ederim.

Orkun Bey video içeriği çok güzel. Trafikte değil de doğa içinde daha hoş olurmuş :)
Espressoya yabancıyım bir kaç kez deneme fırsatım oldu ancak Koray Erdoğdu Bey'in tarifiyle çok lezzetli Türk Kahvesi içtim.

Emekleriniz için teşekkür ederim.
Çok teşekkürler. 🙏 Şu sıra bir üretim rutinine girdim video için, bölmemek için ilk boş bulduğum vakitte video çekmeye gayret ediyorum. Eskiden hazırladığımız video alanında çekerdim ancak odayı hazırlamak için vakit bulamıyorum bir süredir yoğunluk sebebiyle. Bu sebeple ev, yol, trafik, mahalle nerede uygun vakitteysem orada video kaydedebiliyorum. Fakat haklısınız trafik gürültü ve görüntü kirliliği video için. 🥲 Ben desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

hmm. güzel soru güzel içerik.
ama benim tarafım espresso. yoğun gövde, yoğun after taste.
ama güzel çekirdekten usulune uygun yapılmış bir Türk kahvesine hayır demem elbette. ama iyi bir espressoyu bulmak iyi bir Türk kahvesini bulmaktan daha kolay bence.

2. Bölüm yayında!

Bu bölümün konuğu Türk Kahvesi konusunda şampiyonlar şampiyonu sevgili dostum Koray Erdoğdu! @kahvekolik.barista
Bölüm içerisinde Koray'ın Türk Kahvesi macerasından, yaklaşımından, Türk Kahvesinin sektördeki yerinden ve tercihinin neden Türk Kahvesinden yana olduğunu konuşuyoruz.

Gelecek hafta da aynı konuları Espresso tarafından konuşuyor olacağız.

Keyifli seyirler!

Son düzenleme:
Şahsen bende türk kahvesini seven biriyim belki bunun sebebi güzel bir espresso deneyimleyememiş olmamdır bilemiyorum.Hem maliyet olarak hem pratiklik olarak genelde daha cazip geliyor bana.Tabi espressonunda neden sevildiğini anlıyorum Koray beyinde dediği gibi içerik üreticilerinin havalı havalı videoları beni bile özendiriyor gerek espresso ekipmanları gerek hazırlama ritüeli insanın yapasını getiriyor onun yanında türk kahvesi birazcık sönük kalıyor.Son olarak ilk videoda bahsettiğiniz içilebilir kahve daha kolay çıkıyor türk kahvesinde.

2. Bölüm yayında!

Bu bölümün konuğu Türk Kahvesi konusunda şampiyonlar şampiyonu sevgili dostum Koray Erdoğdu! @kahvekolik.barista
Bölüm içerisinde Koray'ın Türk Kahvesi macerasından, yaklaşımından, Türk Kahvesinin sektördeki yerinden ve tercihinin neden Türk Kahvesinden yana olduğunu konuşuyoruz.

Gelecek hafta da aynı konuları Espresso tarafından konuşuyor olacağız.

Keyifli seyirler!

Videoda bir problem vardı, problemi çözdüm yarın sabah 10:30'da yayında. =)

Sevgili Koray sağolsun, dolu dolu bir sohbet gerçekleşti. @kahvekolik.barista
İzlemek isteyen, kaçırmak istemeyenler bilgilendir'le videoya destek olabilirler. =)

Sabahları espresso, kuşluk öğlen ikindi Türk kahvesi, gece yine espresso :)

Türk Kahvesi mi Espresso mu serisinin sonuna geldik. Son bölümde soruyu tersten sorduk, neden Espresso sorusunun cevaplarına baktık. Son bölümde misafirim sevgili dostum Türkiye'nin ilk kadın SCA Barista Şampiyonu Pınar! Pınar'la bölüm boyunca öncelikli olarak Espressonun sonrasında kısa bir süreliğine de Türk Kahvesi'nin kültürdeki ve Nitelikli Kahve sektöründeki yerini konuşuyoruz.

Keyifli seyirler!

Geri