• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahvesi Makinesi

benim.acikahvem

Barista
İsim
Mustafa Coşkun
Daha fazla  
İsim
Mustafa Coşkun
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
modern espresso makineleri kahve çekirdeğini istediğin ölçüde öğütüyor ve istediğin dozajlarda espresso veriyor. Herşey otomatik. Türk kahve makinesi olarak neden böyle bir makine yok? Kahve çekirdeğini koyalım, Türk kahvesi boyutunda öğütsün ve istediğimiz sayıda kahve alalım. Böyle bir makine var mı? Ben bilmiyorum. Yoksa neden yok?

modern espresso makineleri kahve çekirdeğini istediğin ölçüde öğütüyor ve istediğin dozajlarda espresso veriyor. Herşey otomatik. Türk kahve makinesi olarak neden böyle bir makine yok? Kahve çekirdeğini koyalım, Türk kahvesi boyutunda öğütsün ve istediğimiz sayıda kahve alalım. Böyle bir makine var mı? Ben bilmiyorum. Yoksa neden yok?
Bence BMC

Var var olmaz olurmu, madeni paralar ile çalışan otomatlar var, onlardan Türk kahvesi çıktısı alabiliyorsun. Öteki türlü ev tipi içi, bu otomat makinelerini imalat edenlerden yardım isteyebilirsin , senin için basit bir makine tasarlayabilirler.

Var var olmaz olurmu, madeni paralar ile çalışan otomatlar var, onlardan Türk kahvesi çıktısı alabiliyorsun. Öteki türlü ev tipi içi, bu otomat makinelerini imalat edenlerden yardım isteyebilirsin , senin için basit bir makine tasarlayabilirler.

Var Ama Ticari boyutlarda ev kullanıcısı düzeyinde yok malesef.

Profesyonel iş yerlerinde en çok satan kahve Türk kahvesidir. Espresso için var olan profesyonel makineler olduğu gibi Türk kahvesindede bir ihtiyaç var. Arçelik bu konuda iyi bir çalışma yaptı. Fakat çekirdek kahveyi taze öğüten kendinden öğütücü bir makineye ihtiyaç var. Bu anlamda bir beklenti var. Bunu ifade etmek için bir sorgula konusuydu benimkisi. Dalga geçmek için burda konu açmıyor kimse

https://www.trendyol.com/arcelik/k-...MI69j3zfTd7wIVkN1RCh04tgxOEAAYAiAAEgL0MvD_BwE

Bir arkadaşım annesine hediye olarak almayı düşünüyormuş , kullanan var mıdır? Önerir misiniz?
Aslında Arçelik'in bunu bedava vermesi lazım, çünkü Selamlique marka kapsüle bağımlı kılıyor tüketiciyi. O kapsülün de 10 tanesini 38 liraya satıyorlar. Her kapsülde 7 gram kahve var. Kahve üzerinden kilo hesabına vurursak, kilosu 542 liraya geliyor. Kilosu 542 liraya gelen bu kahvenin ne hasat yılı belli, ne çiftliği, ne işlenme yöntemi... Ben olsam almam, alana mani olurum ama.

Kapsüllü değil de cezveli makineler tüketiciye daha serbestlik tanıyor.

hocam kapsülleri pahalı duruyor 10 kapsül 34-38 lira bunu almak yerine soy marklı bir cezve alsa inan çok daha makbüle geçer cezvenin kalitesi hissiyatı ömürlük oluşu gerçekten hediyeye layık yapıyor
Aslında Arçelik'in bunu bedava vermesi lazım, çünkü Selamlique marka kapsüle bağımlı kılıyor tüketiciyi. O kapsülün de 10 tanesini 38 liraya satıyorlar. Her kapsülde 7 gram kahve var. Kahve üzerinden kilo hesabına vurursak, kilosu 542 liraya geliyor. Kilosu 542 liraya gelen bu kahvenin ne hasat yılı belli, ne çiftliği, ne işlenme yöntemi... Ben olsam almam, alana mani olurum ama.

Kapsüllü değil de cezveli makineler tüketiciye daha serbestlik tanıyor.
Aslında tchibonun kapsüllü bir makinesini almak istiyormuş ama bütçeyi çok zorluyormuş o yüzden biraz daha aşağı çekip bunu bulmuştuk . Benim aklıma da soy geldi ama kurukahveci mehmet kullandıktan sonra onun da bir anlamı yok açıkçası :) Teşekkür ederim önerileriniz için .

Geri