Lelit Fred.Hali hazırda molent g50 kullanıyorum ancak türk kahvesini örneğin mehmet efendi kuru kahvecisinin inceliğinde çekemiyor , daha ince çekebilen elektrikli değirmen olarak ne alabilirim
Eureka Mignon PerfettoHali hazırda molent g50 kullanıyorum ancak türk kahvesini örneğin mehmet efendi kuru kahvecisinin inceliğinde çekemiyor , daha ince çekebilen elektrikli değirmen olarak ne alabilirim
en uygunu bu görünüyorLelit Fred.
Kullandınız mı?Eureka Mignon Türk kahvesi çekmez.
Lelit Fred ile Türk kahvesi çekiyorum, zaten firmanın ürün tanıtım videosunda da Türk kahvesi için öğütüm yapılıyor.Selam
Kullanabileceğin konik değirmenli ürünler olabilir fakat bunlar genelde elektrikli olmuyor. Elektrikli ürünlerde disk şeklinde olur ve Türk kahvesi için sizin de bildiğiniz gibi pudra kıvamında olmalıdır. Bazı Çinden gelen ürünler var ama ne kadar başarılı bilmiyorum. bu konuda Türkiye'de ciddi bir açık var bunu da görüyoruz. Sansto grindermaster yada simonelli gibi endüstriyel değirmenler bu işi yapıyor ama fiyatları çok yüksek. Umarım bir gün ben getirirsem ki yapacağım. şu an için el değirmenleri en uygun ve en doğru çözüm gibi. Lelit yada Eureka Mignon Türk kahvesi çekmez.
saygılarımla
sinan bayın
selamLelit Fred ile Türk kahvesi çekiyorum, zaten firmanın ürün tanıtım videosunda da Türk kahvesi için öğütüm yapılıyor.
Lütfen bilmediğiniz/kullanmadığınız ürünlerle ilgili yanlış ve yanıltıcı tavsiyelerde bulunmayın…
yoo çeker gayet.Eureka Mignon Türk kahvesi çekmez.