• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk kahvesi inceliğinde çekebilen Elektrikli değirmen tavsiyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vera

Barista
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Hali hazırda molent g50 kullanıyorum ancak türk kahvesini örneğin mehmet efendi kuru kahvecisinin inceliğinde çekemiyor , daha ince çekebilen elektrikli değirmen olarak ne alabilirim

Hali hazırda molent g50 kullanıyorum ancak türk kahvesini örneğin mehmet efendi kuru kahvecisinin inceliğinde çekemiyor , daha ince çekebilen elektrikli değirmen olarak ne alabilirim
Eureka Mignon Perfetto

Selam

Kullanabileceğin konik değirmenli ürünler olabilir fakat bunlar genelde elektrikli olmuyor. Elektrikli ürünlerde disk şeklinde olur ve Türk kahvesi için sizin de bildiğiniz gibi pudra kıvamında olmalıdır. Bazı Çinden gelen ürünler var ama ne kadar başarılı bilmiyorum. bu konuda Türkiye'de ciddi bir açık var bunu da görüyoruz. Sansto grindermaster yada simonelli gibi endüstriyel değirmenler bu işi yapıyor ama fiyatları çok yüksek. Umarım bir gün ben getirirsem ki yapacağım :). şu an için el değirmenleri en uygun ve en doğru çözüm gibi. Lelit yada Eureka Mignon Türk kahvesi çekmez.

saygılarımla

sinan bayın
Lelit Fred ile Türk kahvesi çekiyorum, zaten firmanın ürün tanıtım videosunda da Türk kahvesi için öğütüm yapılıyor.

Lütfen bilmediğiniz/kullanmadığınız ürünlerle ilgili yanlış ve yanıltıcı tavsiyelerde bulunmayın…

Lelit Fred ile Türk kahvesi çekiyorum, zaten firmanın ürün tanıtım videosunda da Türk kahvesi için öğütüm yapılıyor.

Lütfen bilmediğiniz/kullanmadığınız ürünlerle ilgili yanlış ve yanıltıcı tavsiyelerde bulunmayın…
selam

2 sene kullandım ve bilmediğim ürün değil. bilgine

Geri