• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahvesi için en uygun fincan hangisi ???

Ellerinize sağlık, bilgilendirici bir video. Alakasız olacak ama bir yere takıldım, masanın eğimli olmayacağını düşünerek soruyorum duvar kağıdı mı yamuk acaba? :)

Ellerinize sağlık, bilgilendirici bir video. Alakasız olacak ama bir yere takıldım, masanın eğimli olmayacağını düşünerek soruyorum duvar kağıdı mı yamuk acaba? :)
ahahhahahhaahahahah evet biraz sıkıntılı ya masada eğim var hafifte duvarda da var yamukluk.

100 ml lik tabanı geniş ağız kısmı dar olan Türk kahvesi fincanı önerisi olan var mı bazı yerlere sordum instagramdan fiyatlar abartı geldi açıkçası 2li fincana 420 TL isteyenler var :confused:

100 ml lik tabanı geniş ağız kısmı dar olan Türk kahvesi fincanı önerisi olan var mı bazı yerlere sordum instagramdan fiyatlar abartı geldi açıkçası 2li fincana 420 TL isteyenler var :confused:

artizan seramikçilere bakarsanız tanesi 100 lira civarına bulabilirsiniz ki bence o bile pahalı.

Geç gördüm kusura bakma evet evet al kesinlikl. Güzel bir fincan :)
Aldım bile :)) hazır sizi yakalamışken bir iki sorum daha olacak.
1- Neden direkt kettle'dan tartı yardımı ile cezveye su koymak yerine önce küçük bir cam su kabına oradan cezveye koyuyorsunuz? Ve o cam su kabını nereden aldınız :)
2- karıştırma işlemini tahta spatula yerine plastik spatül ile yapsak olur mu?

Belki komik sorular bunlar ama bence türk kahvesi demlemenin bir ritüeli var ve ben o ritüele tam manasıyla uymak istiyorum.

Geri