• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk kahvesi için el değirmeni önerisi

maydin67

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Değerli üyeler, genellikle türk kahvesi yapmak için , max .500tl fiyatı olan,el değirmeni önerisine ihtiyacım var.İlginize teşekkür ederim.

Şu video size az çok bir fikir verebilir. Zamanında değirmen arayışı içindeyken çok araştırmıştım kendisini. Hem tasarım hemde taşıma kolaylığı açısından tam aradığım değirmendi aslında. Timemore C2 ile bu model arasında kalmıştım ancak alacağım dönemde bu değirmene ulaşmak aşırı zordu. O açıdan C2 yi tercih ettim. Türk kahvesi için cafflano kesinlikle iş görecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Değerli üyeler, genellikle türk kahvesi yapmak için , max .500tl fiyatı olan,el değirmeni önerisine ihtiyacım var.İlginize teşekkür ederim.

Sözen öneririm. Sadece Türk kahvesi öğütecekseniz.

ben de oyumu sözenden yana kullaniyorum eger sarjli matkapiniz da varsa ×2 olur

sözen in alt haznesi gıda uyumlu, uygun çapta, plastik (ya da neyse işte adı) beher tarzı bir kapla değiştirlip modlanırsa kahveye sinen pirinç kokusu bir nebze azalabilir.

Sözen tabiki. Bence otantik görüntüsü ile oldukça dekoratif aynı zamanda. Bakır cezvenin yanında çok hoş duruyor.

Sözen kesinlikle. Yalnız öğütüm yaparken çok yorduğunu unutmamak da gerekiyor.

Önerileriniz dogrultusunda Sözen kahve değirmeni alacağım.Ancak , büyúk ve kúçük boyu var .Homojenlik konusunda aralarinda fark varmi? Hangi boyunu almaliyim.? Tesekkurler.

Bosch elektrikli öğütücü diye geçiyor 1 modeli var ama şunu söyleyeyim bıçaklı öğütüm yapıyor yani amaç pudra kıvamıysa iyi başka türlü hiç öğütüm yapmaz.

Geri