• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahve Firmaları Çekirdeklere göre Kahve Fiyatları Karşılaştırması

kahveanalisti

Üye
Editör
Konum
Ankara
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Mustafadur.com sitesine denk geldim gerçekten başarılı bir girişim yaparak Türkiye'de yer alan kahve firmalarının çekirdeklere göre tüm fiyatlarını görebiliyorsunuz. Tüm firmalar olmasa da gerek girişim açısından çok başarılı olmuş. Biraz geliştirilip diğer firmalarda eklenirse süper olur. Daha önce böyle bir site ile ilgili başlık bulamadım var ise silebilirsiniz.

1604673042207.png
 
forumdan bir arkadaşın olan (@selamet) Çekirdek Bulma Tablosu sitesinden faydalanıyordum. Paylaştığınız site de temiz arayüzüyle kullanılabilir duruyor. (y)
 
Son düzenleme:
@selamet yapmıştı umarım onun kodları değildir.
 
@selamet yapmıştı umarım onun kodları değildir.
@selamet sizin bir baginiz var mi? umarim vardir. epey emeginiz vardi bu konuda.

Konuya genel cevap vereyim. Diğer forumda mevcut sistemi kurup paylaştıktan 1-2 hafta sonra başka bir üye aynı projeyi kendisi yapıp paylaşmıştı aynı başlıkta. Kronolojik olarak düşünüldüğünde fikir olarak esinlenme olsa da, kod almak vs gibi bir şeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Zaten verileri birbiri ile kıyaslandığında farklılar gözüküyor.
 
Geri
Üst