• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tüm Kahve Severlere Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nicky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nicky

Yeni Üye
İsim
emrah
Daha fazla  
İsim
emrah
Eduardo Galeano kahvenin keşfi ile ilgili şöyle demiş bir kitabında, ''etiyopya'nın bir dağında yetişen bir bitkinin kırmızı meyvelerini yiyen keçilerin bütün gece dans etmeleriyle keşfedilmiştir''

kahve kültürü Türk kahvesi ve malûm granül kahvelerden ibaret biriyken, 2019 pandemi dönemiyle hasıl olan bir merakla önce Sözen el değirmeni daha sonra seramik değirmen, french press, V60, yok efendim yöresel kahveler, tadım notları filan derken kahve dünyasının engin denizinde buluverdim kendimi. amatör olarak kendi çapımda halen bu güzel uğraşı devam ettiriyorum.

adım Emrah
adımın anlamı da "saz çalıp oynayan" diye geçiyor. ama kırmızı meyveleri yiyen keçiler ve keçileri kaçıran gibi değildir herhalde 🙂

tüm kahve severlere selamlar...

Geri