• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tuhaf demleme yöntemleri

Gördüğüm en tuhafı bu oldu :)
Sizin görüp deneyimlediğiniz ilginç kahve demleme yöntemleri neler?

Aeropress uğraştırıcı evet de buna bakıp da Aeropress'e zor demezsin ya :D Bir kez iki kez eğlenirsin sonra kenara atarsın onu James efendi.

Aeropress uğraştırıcı evet de buna bakıp da Aeropress'e zor demezsin ya :D Bir kez iki kez eğlenirsin sonra kenara atarsın onu James efendi.
O herkes aeropress videosu için istek atarken yaptığı alakasız videoların meme haline gelmesiyle alakalı, dikkat edin son çoğu videosunda şurda burda aeropress lafı kullanıyor hep (onayladı kendi de evet😬)

Benim gördüğüm en tuhaf demleme yöntemi bu. Esasen bildiğimiz V60 fakat barista olaya bambaşka bir soluk getirmiş. Tartı kullanmıyor, dripper taşıyor, 1.5 litre su yiyen, "zararli asidite" düşmanı filtre kağıdı ağlıyor.

Videoda Alman kimyager Melitta Benz tarafından bulunduğunu söylüyo V60’ın :D

Bi de suyu 105 derecede almış.

Benim gördüğüm en tuhaf demleme yöntemi bu. Esasen bildiğimiz V60 fakat barista olaya bambaşka bir soluk getirmiş. Tartı kullanmıyor, dripper taşıyor, 1.5 litre su yiyen, "zararli asidite" düşmanı filtre kağıdı ağlıyor.

Bu video beni çok üzdü 😔

video hiç bitmeyecek sandım suyu nasıl 102 derece yapmış arkadaş

Geri