• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Trophy Coffee Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trophy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trophy

Yeni Üye
Herkese selamlar !
İsmim Efe, eylül ayı itibariyle "Trophy Coffee Roastery" ismiyle yeni firmamızı faaliyete sokmuş bulunduk.

Sizlere önce kim olduğumuzdan bahsetmek istiyorum.
Trophy, fiziki bir şube bulunmaksızın online mağaza ve işbirliği yaptığı yerel kafelerle kahvelerini sunmayı, dönem dönem güncellenen kahve seçkisi üzerinden kavurma profilleri oluşturup kahve severlere iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ayrıca, sektördeki diğer paydaşlarımız gibi barista, ev-baristası ya da kahve severlerle birlikte bu tat ve deneyim topluluğunun bir parçası olmak istiyoruz.

Online Mağazamız şuanda açık. Linki şöyle bırakıyorum
https://trophycoffee.com.tr/

Seçkide bulunan kahveler;
-Colombia El Mirador - Naturra Strawberry
-Rwanda Akagera - Anaerobic 74 Hours
-Ethiopia Bishan Wate - Natural
-Honduras Don Joaquin- Natural
-El Salvador La Esperanza - Honey Process
-Kenya Nyeri- Washed
-Brazil Dona Nenem - Natural

Aynı zamanda ilk siparişe özel "welcometotrophy" indirim koduyla %10 indirimimiz mevcut.

Umarım bol bol eleştirileceğimiz bi başlık olur :D Herkese şimdiden afiyet olsun!

Son düzenleme:
Selamlar,

Hayırlı olsun, yolcuğunuzda şimdiden bol şans.

Fiziki bir şubeniz olmadığıdan bahsetmişsiniz yine de sormak isterim, ürün satın aldıktan sonra teslim alacağımız bir pick up noktanız mevcut mu?

Selamlar,

Hayırlı olsun, yolcuğunuzda şimdiden bol şans.

Fiziki bir şubeniz olmadığıdan bahsetmişsiniz yine de sormak isterim, ürün satın aldıktan sonra teslim alacağımız bir pick up noktanız mevcut mu?
Öncelikle teşekkürler :)

Şuan için sadece kargo ile teslimat var. Kısa bir süre içerisinde Ümraniye’de teslimat noktamız ve belirli bir barem üzerine İstanbul anadolu yakasına ücretsiz teslimat seçeneğimiz olacak.

Cevap için teşekkürler, indirim kodu bitmeden teslimat noktanızı bekliyoruz :)

Sevgiler.

Açılışa özel "welcometotrophy" koduyla geçerli olan indirim cuma günü bitiyor bilin istedim :D . Bu arada ilk 50 siparişe özel bir ikramımız var şimdiden afiyetler! :)

Herkese Selamlar, Yeni yıl itibariyle ürün seçkimize 3 yeni kahve eklemiş bulunmaktayız.
Aynı zamanda bütün ürünlerde geçerli 1 hafta sürecek olan %10 indirim mevcut.
İndirim Kodu: newalert

Ürün Listesi;
-Kenya Nyeri- Washed

Afiyetle Tüketiniz. Mutlu Seneler :)

Herkese Selamlar, Yeni yıl itibariyle ürün seçkimize 3 yeni kahve eklemiş bulunmaktayız.
Aynı zamanda bütün ürünlerde geçerli 1 hafta sürecek olan %10 indirim mevcut.
İndirim Kodu: newalert

Ürün Listesi;
-Kenya Nyeri- Washed

Afiyetle Tüketiniz. Mutlu Seneler :)
Merhaba. İyi seneler dilerim.

Deneme seti ilgimi çekti. Çekirdekleri vakumlama opsiyonunuz var mı?

Not1: Trophy Coffee Sitesi Çalışmıyor ÇIKARILDI!
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ancak sanırım sitenizde gerçekleşen bir aksaklık sonucu anketten çıkarılmışsınız.Problem giderildiyse sizlerin ve sevenlerinizin hak mahrumiyetine uğramaması adına forum yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.Yeni yılda sizlere başarılar ve keyifli çalışmalar diliyorum 😊

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ancak sanırım sitenizde gerçekleşen bir aksaklık sonucu anketten çıkarılmışsınız.Problem giderildiyse sizlerin ve sevenlerinizin hak mahrumiyetine uğramaması adına forum yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.Yeni yılda sizlere başarılar ve keyifli çalışmalar diliyorum 😊
sorun çözüldü anket günü bakım varmış sitelerinde tabi bizde kontrol ediyoruz o gün tekrar ondan kaynaklı olmuş 15 ocak'ta ankette olacaklar.

Piyasada bir çok Bishan wate ve El mirador var fakat Efe şefim çok güzel işlemiş bir süredir severek içiyorum elinize sağlık 👌🏾

Ethiopia bishan ve Türk Kahvesini deneme fırsatı bulabildim. Bishan beklentimi fazlasıyla karşıladı gerçekten kompleks ve orman meyveleri ön plana çıkıyor. Hızlı teslimat ve minik hediyeleriniz için teşekkür ederim muhakkak tekrardan sipariş vereceğim :)

Geri