• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Troika Roasting Company

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
troika.png

Lokasyon : İstanbul - Sarıyer

Not: bağlantım yada denemişliğim yok

Geçenlerde ben de rastlamıştım bu kavurucuya ama forumda konusunu görememiştim, iyi olmuş açıldığı. Kungpow ile ortak çekirdekleri vardı. Ben Burundi Kirundo'yu merak ediyorum, var mı deneyen? Tadım notasında muz olan çekirdek görmemiştim.

İstanbul iş yolculuğunda, İstanbul’da yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettiğim bir kahveci. Sonrasında 4 adet kahvesini denedim. Denediğim 4 kahveden, 3 kahveyi beğendim. Bu kahveler hakkında yorum yapmak istedim. Beğendiğim 3 kahveden 2 tanesi sanırım KUNGPOW‘da da olan çekirdekler, isim ve içerik tamamen aynı gözüküyor. Ancak Troika’da fiyatlar çok daha uygundu. Tesadüf ki tam buranın sayfasını açacaktım, son kalan kahvesini demlemesini yapmıştım ki , konu açılmış

Aşağıya daha sonraki yazdığım indirim haberini buraya da ekliyorum farkındalık açısından:

“ Troika’nın kavurucusu Emre Bey 'e kahveleri hakkında geri bildirim yaparken Kenya Mihabdoyu Kungpow’ a kendilerinin toptan verdiklerini söyledi. Kahve çekirdekleri hakkknda konuşurken, forum hakkında da konuştuk, forum için tanıtım amaçlı kahve çekirdeği alımında indirim talep ettim. Görüşmemizin sonucu olarak Emre Bey, özel indirim kodlarını forum için benimle de paylaştı.
Alt limit olmadan , kargo ücretiz , alış veriş için
%15 İNDİRİM KODU paylaştı ❗❗❗️( Tanıtım amaçlı indirim için %10 indirimin dahi toplu alım olmadığı için, iyi olduğunu düşünüyordum :) %15 indirim teklifi forum için oldukça iyi bir teklif)

%15 indirim için indirim kodu;

—————————- troika15 ————————-

KENYA MİHANDO

İlk beğendiğim kahve Kenya Mihando kahvesiydi
KUNGPOW’da 300 gr 105 TL olan KENYA MİHANDO , TROIKA’DA 250 gr 67,5 TL fiyatı, üstelik kargo ücretsiz. Fiyat farkı gerçekten dikkat çekici. Zaten Kenya Mihando çekirdeğini Kungwop’a toptan satan da Troika imiş.

https://troikaroasting.co/kahve/kenya-mihando-pb-top

Kenya mihando asiditesi bir Kenya Kahvesine göre düşük bir kahveydi. French Press , V60 , Moka Pot ve Espresso olarak denedim. Genel olarak beğendim. Aromalar alabiliyordu. Ben bitter çikolata aromasını pek alamadım. Kenya kahvesi olmasına rağmen asiditesi bir Kenya Kahvesine göre asiditesi düşük olduğu için Moka Pot ve Espresso için uygundu. Fiyat performansı göz önüne aldığında denenebilecek bir kahve.

Burundi Kirundo Special-Prep Natural​

Diğer deneğim kahve olan Burundi Kirundo parlak ve canlı bir kahveydi, Kenya Mihando’ya göre kavurumu daha iyiydi. Aromatik notaları alınabiliyordu. Bu çekirdek de başka kavurucularda satılmakta ancak Troika‘da nispeten uygun fiyatlı,.

Brasil Sitio Gamelao​

Bu kahve fiyat performans kahvesi diyebileceğim bir kahve. Gövdeli bir kahve. Tadım notaları spesifik olarak algılanmasa da aromatik bir kahve .

Firma ile özel bir ilişkim yok. İnstangramdan kahveleri hakkında iletişime girmiştim. Geri bildirimleri kendilerine de yapacağım. Ancak bu kadar ayrıntılı yazmamın ve desteklememin nedeni, nitelikli kahvenin belirli az sayıda kavurucu haricinde de Türkiye’de de başka kavurucular da olduğunu, hatta aynı çekirdeklerin daha uygun fiyata bulunabilineceğini gösteren bir marka olmasıdır. Deneyip daha fazla beğenen üyemiz olursa toplu alım listesine dahi bence girebilecek bir firma.
CA9E3A3E-DD74-41EF-BA82-0E2908EB6793.jpeg

Son düzenleme:
Firmayla tanıştırdığınız için teşekkür ederim. Elimizde kalite alternatifler olması açısından güzel olmuş. Kendi adıma, uygun bir zamanda bir alım yapmak isterim.

İstanbul iş yolculuğunda, İstanbul’da yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettiğim bir kahveci. Sonrasında 4 adet kahvesini denedim. Denediğim 4 kahveden, 3 kahveyi beğendim. Bu kahveler hakkında yorum yapmak istedim. Beğendiğim 3 kahveden 2 tanesi sanırım KUNGPOW‘da da olan çekirdekler, isim ve içerik tamamen aynı gözüküyor. Ancak Troika’da fiyatlar çok daha uygundu. Tesadüf ki tam buranın sayfasını açacaktım, son kalan kahvesini demlemesini yapmıştım ki , konu açılmış.

KENYA MİHANDO

İlk beğendiğim kahve Kenya Mihando kahvesiydi
KUNGPOW’da 300 gr 105 TL olan KENYA MİHANDO , TROIKA’DA 250 gr 67,5 TL fiyatı, üstelik kargo ücretsiz. Fiyat farkı gerçekten dikkat çekici.

https://troikaroasting.co/kahve/kenya-mihando-pb-top

Kenya mihando asiditesi bir Kenya Kahvesine göre düşük bir kahveydi. French Press , V60 , Moka Pot ve Espresso olarak denedim. Genel olarak beğendim. Aromalar alabiliyordu. Ben bitter çikolata aromasını pek alamadım. Kenya kahvesi olmasına rağmen asiditesi bir Kenya Kahvesine göre asiditesi düşük olduğu için Moka Pot ve Espresso için uygundu. Fiyat performansı göz önüne aldığında denenebilecek bir kahve.

Burundi Kirundo Special-Prep Natural​

Diğer deneğim kahve Burundi Kirundo ‘da sanırım Kungpow’da olan kahvelerdendi. Kahve parlak ve canlı bir kahveydi, Kenya Mihando’ya göre kavurumu daha iyiydi. Aromatik notaları alınabiliyordu.

Brasil Sitio Gamelao​

Bu kahve fiyat performans kahvesi diyebileceğim bir kahve. Gövdeli bir kahve. Tadım notaları spesifik olarak algılanmasa da aromatik bir kahve .

Firma ile özel bir ilişkim yok. İnstangramdan kahveleri hakkında iletişime girmiştim. Geri bildirimleri kendilerine de yapacağım. Ancak bu kadar ayrıntılı yazmamın ve desteklememin nedeni, nitelikli kahvenin belirli az sayıda kavurucu haricinde de Türkiye’de de başka kavurucular da olduğunu, hatta aynı çekirdeklerin daha uygun fiyata bulunabilineceğini gösteren bir marka olmasıdır. Deneyip daha fazla beğenen üyemiz olursa toplu alım listesine dahi bence girebilecek bir firma.
Ekli dosyayı görüntüle 8459Ekli dosyayı görüntüle 8460
Benim bu üç kahveden tavsiyem , Kenya Mihando ve Burundi Kirundo, bunu özellikle belirteyim.

Troika kahveleri Emre Bereket kavuruyor. Kahve Kulübü akşam sohbetleri baristalar derneğinde detaylı bilgi bulabilirsiniz

Kavurucusu Emre Bey 'e kahveleri hakkında geri bildirim yaparken Kenya Mihabdoyu Kungpow’ a kendilerinin toptan berdiklerini söyledi. Ne çekirdekleri hakkknda konuşurken, forum hakkında da konuştuk, forum için kahve indirimi hakkında da görüştüm. Görüşmemizin sonucu olarak Emre Bey, özel indirim kodlarını forum için benimle de paylaştı.
Alt limit olmadan , kargo ücretiz , alış veriş için
%15 İNDİRİM KODU paylaştı ❗❗❗
%15 indirim için indirim kodu;

troika15

Son düzenleme:
Ben sipariş ile ilgili sorunları Emre Bey ‘e ilettim. Soran arkadaşlar olmuştu, yukarıdaki öesajda belirttiğim gibi çekirdeklerin tamamını denemedim ancak, Kenya Mihando ve Burundi Kirundo çekirdeklerini beğendim. Yeni ilave üst segment güney amerikalar da getirteceklermiş. Kargo ücretsiz olduğu içğn farklı alımlar yapılabilir. Sitio Gemealo çekideği de fiyatına göre iyidi ayrıca. %15 indirimi için alt limit yok, bunu da belirteyim.

Son düzenleme:
Geri