• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Troika Roasting Company %15 İNDİRİM KODU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valmont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

valmont

Barista
İsim
Mehmet
Merhaba herkese,

Torika Rostaing yakın zamanda keşfettiğim bir kavurucuydu. Hatta Kungpow'un Kenya Mihandosu çekirdiğini burada uygun fiyatlı olarak da görünce denemek istemiştim. Kenya Mihando ve Burundi Çekirdeklerin'den memnun kalmıştım. Çekirdekler hakkında görüşümü firmanın konusunda yazmıştım;
https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/troika-roasting-company.2506/
Firmaya çekirdekleri hakkında geri bildirimde bulundum. Firmanın kavurucusu Emre Bey, kahve kulubünde forumumuzda zaten zoom'dan barista sohbetlerine bulunmuş. Kendisi ile konuştuğumuda İstanbul'da birçok kafeye kahve tedariğinde bulunduklarını, hatta Kungpow'a Kenya Mihando kahvesini kendilerinin toptancı olarak verdiğini söyledi. Kenya Mihando, Kungpow'a göre oldukça uygun fiyatlı olduğunu daha önce de paylaşmıştım. Kahveleri doğrudan yabancı tedarikçiden almaktalarmış. İnternet kahve satışı ile açıkçası pek de ilgilenmemişler şimdiye kadar, kafelere toptan kahve satışı yaptıkları için. Peki ben niye bu firmanın bu şekilde tanıtımını yapıyorum? Yanlış anlaşılmasın, firma bir çok nitelikli kahveyi nispeten uygun fiyata sattığını gördüm. Pandemi sonrası zamlanan ve nitelikli çekirdek bulmanın daha da zorlaştığı bir dönemde nitelikli kahveyi nispeten daha uygun fiyatlı satışını yapan, doğrudan ithalat yapan bir firmanın tanıtılması gerektiğini duydum.
Emre Bey'e geri bildirim yaptığımda ve kahvekulübü forumunda daha önce canlı yayına katıldığını @NoDRaC 'ın Troika sayfasındaki mesajından öğrenince, forumdan da bahsettim. Belki kahvekulübü forumu için indirim yapıp yapamayacağını sordum. Emre Bey özel bir indirim kodundan bahsetti ve bu indim kodumdan yararlandırmayı kabul etti. Toplu alım olmadığı için %10 indirim de olsa iyidir diyordum :) ama %15 indirim kodu bilgisini kabul edip paylaştı. Kargo zaten ücretsiz. Aşağıdaki kod ile %15 indirimden yararlanabilirsiniz.

İndirim Kodu:

troika15

Kahveniz keyifli olsun

Son düzenleme:
deneme için güzel bir indirim çabanız için teşekkür ederim.

dün sipariş vermiştim :(. sitede hesabım kısmı açmıyor, siparişle ilgili ne sms ne mail geldi, karttan çekmiş gözüküyor. kargo bilgiside gelmedi. mail ile ulaşamadım kendilerine. sipariş veren oldu mu? aynı şekilde mi

dün sipariş vermiştim :(. sitede hesabım kısmı açmıyor, siparişle ilgili ne sms ne mail geldi, karttan çekmiş gözüküyor. kargo bilgiside gelmedi. mail ile ulaşamadım kendilerine. sipariş veren oldu mu? aynı şekilde mi
Firmayı bilmiyorum mail gönderimi var mı lakin maillerinizin ''gereksiz e-posta/junk folder'' kısmını bir kontrol edin derim.

ben daha önce vermiştim sipariş, bilgi mesajı gelmiyor, sipariş geliyor merak etmeyin. hızlı da gönderim sağlıyorlar..

Hızlı ve çok iyi paketlenmiş şekilde ben de aldım. Yine de ben durumu belirteyim. Gereksiz e posta - junk klasörüne de bakınız

Mevcut konudan devam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri