• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Trendyol kahve sipaişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oyeter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oyeter

Yeni Üye
İsim
Onur
Daha fazla  
İsim
Onur
Merhabalar,

Evde kavurduğum kahveleri 1 hafta bekletmem gerektiğinden , evde kahve stoku tükendiğinden Trendyol üzerinden Originsupreme firmasından 2 adet 2x250 grlık öğütülmüş kahve siparişi (10 tl indirim kuponu ile 90 küsür lira)verme gafletinde bulundum. Yaşadığım deneyimi sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorum çoğunuz güzel kahveye farklı erişim noktarından sağlıyosunuz ama genede paylaşmak istedim.

Ürünler güzel paketli şekilde geldiler, 4 ürünün 1 tanesini açtım kokusu bile enteresan kötü kokuyordu ama genede bir demleme yaptım ama içmek ne mümkün. Ertesi gün iade kodu alarak iade etmek için Aras kargonun yolunu tuttum ve yolladım. Ürün 4 gün sonra kapıma geri geldi, açılmamış ürünlerde dahil satıcı tarafından teslim alınmamış ve kargocu gitme -geri gelme parası olarak 20 TL ücret aldı. Trendyolla yazıştım görüştüm, tekrardan iade etmemi söylediler, tekrar Aras kargonun yolunu tuttum. Satıcı ürünlerden açılmamış olan 2x250 gr lık olan 1 adedinin iadesini kabul etti, öteki 2x250 gr lık olanı ise biri açılmış içinden 30 gr kullanıldığı için aideyi red etti, şimdi ürün bana tekrar geri gelecek ve ben onu çöpe atıcam, çöpe atacağım ürün için bilmiyorum belki tekrar 20 TL daha kargo firmasına ödeme yapmam gerekecek.

Malesef internet ortamında satış yapan , özellikle indirimli, indirmli kuponla satış yapan firmalar konusunda madur oldum. Öğütülmüş ürünlerin raf ömrü sınırlı olduğundan firmalar bu tarz ellerinde kalmış satılmamış ürünleri bu şekilde insanlara satmayı Ticari ahlaklarına sığdırabiliyorlar. Bundan sonra kesinlikle internet ortamından öğütülmüş veya indirimli bu tarz ürün vermem diye düşünüyorum. İlgili firmaya Trendyol üzerinden yorumlarımıda ilettim.

Teşekkürler

Evde kahve kavuracak kadar bilinçli ve keyf sahibi birisinin bilmediği bir firmadan öğütülmüş kahve alması şaşırtıcı. Güvenmeyin insanlara, bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın. Umarım en düşük zararla kapatırsınız.

İadesi reddedilen kargolarda geri gönderme ücreti müşteriye mi ait bilemiyorum ancak satıcı ilk seferinde kargoyu teslim bile alıp bakmamış. 2 defa 20 lira ödemeniz çok haksız. O 20 lira için tüketici hakem heyetine başvururum. Söke söke geri alırım.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ,bilinmeyen bir firmadan kahve almak genelde kötü sonuçlanıyor

Geri gelecek olan 2x250 gr olandan ötekisinin de kötü çıkacağını düşünüyorsanız bence bir 20 tl daha ödemeyin kargoya, kargoyu almayı istemediğinizde depolarına kaldırıyorlar, yıllar önce sizinkine benzer durum yaşamıştım satıcı iadeyi kabul etmemişti gelen kargoyu da ben geri almamıştım kargo firması depolarına kaldırdılar öyle kalmıştı, ama bu tür durumlarda satıcıdan paranızı alana kadar uğraşmanızı tavsiye ederim yaptıkları hiç hoş değil.

Son dönemde çok fazla kahve satan firma türedi ve çoğunluğu trendyol üzerinden satış yapıyor. Benim hesabımda en az 10 farklı firmanın sözde indirim kuponu var isme bakıyorum tuhaf tuhaf isimler. Uzak durmakta fayda var

Evde kahve kavuracak kadar bilinçli ve keyf sahibi birisinin bilmediği bir firmadan öğütülmüş kahve alması şaşırtıcı. Güvenmeyin insanlara, bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın. Umarım en düşük zararla kapatırsınız.
Ali beye sonuna kadar katılıyorum.
evde kahvem kalmadığı ya da beklemem gereken durumlarda bile bilmediğim bi kavurucudan sipariş verme cesareti göstermiyorum. geçmiş olsun.

Ali beye sonuna kadar katılıyorum.
evde kahvem kalmadığı ya da beklemem gereken durumlarda bile bilmediğim bi kavurucudan sipariş verme cesareti göstermiyorum. geçmiş olsun.
Merhabalar, yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum. Biraz ucuza kahve alma düşüncesi, birde verilen indirim kuponların cazibesine kandım. Netice zaman kaybı para, kaybı , sinir bozukluğu.

En başta almazdım fakat Nasreddin Hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok diyerek yapacağım şey
1- trendyol depolarına google maps den 1 yıldız veririm
2- işin sonuna kadar giderim derseniz genel müdürlüğü arayın
3- ekşide başlık açın
4- aldığınız yerin fiziksel bir dükkan konumu varsa yine 1 yıldız verirdim

Geri