• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

teknik olarak olmuyor aslında :) mutlaka hava kalıyor ağzına kadar doldursanız da. bence kısa süreli için çözüm olabilir 3-4 hafta gibi ama daha uzun süreler için bayatlamasına engel olmayacaktır.
Boyle bir sey almaktaki temel amacim gelen paketlerden daha uzun sure taze tutmasi olurdu. Ama pek de fark etmiyor anlattiginiz kadariyla :)
 
Sevenleri vardı diye hatırlıyorum;


Amazon'da da aynı fiyat ama eski kavrum gönderilme ihtimali yüksek.

 
Amazon.co.jp üzerinden kahve aksesuarları ile ilgili toplu alım fırsatı ve nasıl yönetileceği ile ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Bazı ürünlerin Türkiye'de dip fiyatları bile, maalesef, yurtdışında vergilendirilmiş , üzerine kar eklenmiş satış fiyatlarına bir de Türkiye girişinde yasal vergilendirilmiş fiyatı eklense bile, bu ekstra vergilendirilen yurtdışı fiyatına göre hala yüksek olabiliyor.

Amazon.co.jp özelinde, tek başına sipariş verildiğinde "Priority shipping" yüksek olduğu için, buna rağmen, Türkiye fiyatı ile aynı seviyelere geliyor. Fakat ürün adedini artırdığımızda %20-50 arasında fiyat avantajları oluyor.

Örnek vermek gerekirse toplu 4 adet Hario V60 Bakır dripper her şey dahil yaklaşık 5-10 gün içinde İstanbul'daki bir adrese 20676 Yen'e gönderiliyor. Yani 1 tanesi 5169 yen(414TL) e geliyor(Satıcı Amazon Japonya). Bu Türkiye'de en ucuz Kahvebi sitesi üzerinden 629TL'e satılıyor.

hario v60 copper.jpg
4 adet metal Hario v60 dripper ise 12166 yen'e her şey dahil mal ediliyor. 1 tanesi 3041.5 yen oluyor. Bu da yaklaşık 244TL
Bu ürün de en ucuz şu anda 309TL'e kahvebi tarafından Hepsiburada üzerinde satılıyor.

4 Hario v60 Metal.jpg
Ürün fiyatları arttıkça Japonya ile Türkiye fiyatları arasındaki fark doğru orantının da üzerinde artıyor. Yani yurtdışı alışverişi daha da mantıklı hale gelmeye başlıyor. Belirtmek gerekir ki, bu alışverişlerin hepsi gerçek bedeller üzerinden vergilendirilmiş her şey dahil yasal yapılan alışverişler.

Bu ve başka ürünler için ara ara toplu alıma girilebilir diye yazmak istedim. Burada herkesin tanıdığı bir isim üzerinden de alınıp ücretler alışveriş tutarına göre oran/orantı hesabıyla paylaştırılıp ödenebilir. Türkiye'nin farklı yerindeki adreslere yollamak ürün boyutuna göre 12-18TL arasına ek bir maliyet ile çözülüyor.

Özetle Amazon.co.jp adresi de toplu alım ile çok hızlı gelme süresi de düşünüldüğünde, Türkiye'deki e-ticaret siteleri gibi kullanılmaya çok müsait ve oldukça rekabetçi fiyatlara sahip.
 
sürekli cleancup reklamı yapıyor gibi olacak. sevdiğim ve favorilerimde olan bir ürün olduğu için indirimi görüyorum o nedenle sık paylaşıyorum :)
Trendyol da Abaca'lar 59 TL. Diğer filtrelerinde de yine güzel indirimler var. hatta lilydrip düşünen varsa güzel bir fiyat 87 TL
 
30 sayfa entry var burada. Mesele nedir siz söyleseniz?
Sanırım şu entryler.
Benim de burayı okuyunca haberim oldu.


 
Geri
Üst