nuclearmoonrise
Üye
Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri
Son düzenleme:
Onlar genelde eski kavrum oluyor.
Onu direkt firmalara sormak lazim.Kronotrop mesela 1 aylık falan bile oluyorduBazı öğütülmüşler satanlara göre çok eski kavrum olacağını zannetmem. 10 günlük çekirdeği koydukları oluyor mu mesela?
Celsius da indirim yapmış.
Bence şuan kahve alma zamanı degil cofferemi bekleCelsius'u görmüştüm de pek cazla çekirdek çeşitliliği yok ve öğütülmüş yazıyor diye umursamadım.
Bence şuan kahve alma zamanı degil cofferemi bekle
Bence şuan kahve alma zamanı degil cofferemi bekle
Kardeş direkt çiçeksi yaziyor kaşinmişsin hunkuteye benziyor yazmiş nerden aldinEtiyopya Haru Dhilgee siparişi verdim. Buram buram otsu kahve geliyoor
Kardeş direkt çiçeksi yaziyor kaşinmişsin hunkuteye benziyor yazmiş nerden aldin
Trendyolmus gordum simdi.Kargo da bedava.Cekirdek zaten yeni oldugundan bayat olma ihtimali yok sanırim iyi bir tercih benceEvet ben de aslında kaşınıyorum yazacaktım da sildim. Asidite varsa çiçeksilik çok sorun değil. Hunkute'yi bilmiyorum nerden mi aldım diyorsun neden aldın mı?
Trendyolmus gordum simdi.Kargo da bedava.Cekirdek zaten yeni oldugundan bayat olma ihtimali yok sanırim iyi bir tercih bence
Coffeerem'den Ethiopia Sidamo Gr2 yıkanmış ve Guatemala Antigua Pastoral 150'şer gram aldım. Bakalım bu çekirdekler nasıl çıkacak. Bu arada Petra coffee patlıcan muhabbeti var ama pek okuyamadım. Fiyatının kazık olduğumu ima ediliyor acaba
Büyük ihtimal yanlış demleyip anlamayacağım gerçektenSidamo ile rem’i anlayamazsiniz