• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık trend kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trendkahve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diğer kahvelerin dezavantajı nedir?
Diğer kahveler toz halde olduğu için ambalaj açıldığında nemden etkilenir ve tadı bozulur.
Aynı kavrulma oranına sahip kahveyi temin edemediğinizde aradığınız aromayı elde edemezsiniz.
Doz ayarlamak granül ve filtre kahvelerde mümkün değildir.
Gramaj birkaç gram fark edeceği için aynı aromaları yakalamak mümkün olmayacaktır.
Filtre kahvede hiçbir zaman köpük veya krema tabakası oluşmamaktadır. Kahveyi ilk yudumladığınızda alacağınız krema tadından mahrum kalırsınız.
Vay arkadaş

Philips Senseo Pod Kapsüllü Kahve Makineleri için özel olarak ürettiğimiz kahvelerimizi siz Kahve Kulübü Üyelerinin beğenisine sunuyoruz.
Ürünlerimiz granül değil gerçek kahve çekirdeğidir.
Kendi seçtiğimiz özel kahve çekirdeklerini öğüterek çeşitli tatlarda mükemmel aromalar ortaya çıkarttık.

Web sitemiz: https://www.trendkahve.com/

Markalarımız:
Summo: https://www.trendkahve.com/pod-su
Monsieur Cafe: https://www.trendkahve.com/pod-mc

youtube'da ürünlerimiz ile ilgili videolar bulabilirsiniz.

Şimdiden hepinize afiyet olsun :)

Hep Kahveyle kalın ;)

Çeşitli tatlarda mükemmel aromalar ortaya çıkartmak ne demek? Bu yazdığınızdan aroma ve tat ne demek bilmediğinizi düşündüm.

Abi nereye düştün sen ya fark etmeden 😂😂

Bu forumun iyiye evrileceğine veya sağduyulu davranacağına inancım olsa; kibarlık ve hümanistlik üzerine bir kaç eleştiri de bulunabilirdim ama öyle bir inancım yok.

O yüzden tebrik ederim yine yorumlarıyla şaşırtmayan, forumun genel seviyesini gösteren bir başlık olmuş.
Damdan düştü bir kurbağa titretti kuyruğunu bunu gören jandarma aldı götürdü onu mezarını kazdılar üzerine yazdılar damdan düştü bir kurbağa titretti kuyruğunu bunu gören jandarma aldı götürdü onu mezarını kazdılar üzerine yazdılar damdan düştü bir kurbağa ...

Bu forumun iyiye evrileceğine veya sağduyulu davranacağına inancım olsa; kibarlık ve hümanistlik üzerine bir kaç eleştiri de bulunabilirdim ama öyle bir inancım yok.

O yüzden tebrik ederim yine yorumlarıyla şaşırtmayan, forumun genel seviyesini gösteren bir başlık olmuş.
Türkçeyi doğru kullanarak forumun seviyesini yükseltmeye başlayabiliriz. Yazım hatalarınız göz kanatıyor zira.

Fikrimi söylemem gerekirse forumun genel kalitesi baya yüksek. Her alanda bilgisi olmadan ahkam kesenler o kadar fazlalaştı ki ben bu tür insanları yaşamımdan televizyonlardan mesleğimden sosyal medyadan atamıyorum. Ama bu forumda bu son derece usturuplu bir şekilde ama mizah ama biraz daha fazlasıyla genelde hakarete varmadan yapılıyor. Bir gün yapılmaz olursa başta ben giderim. Bu başlıktaki durumdan söz etmiyorum burada bir mizah döndü ama genelden söz ediyorum zira siz geneli kastettiniz sanırım.

Bi türlü çözemedim buradaki mevzuyu.. polemik dicem iki taraf lazım.. boş muhabbet dicem kargo lafı geçmedi .. henüz.. silindi galiba bazı mesajlar mevzu derin

Bi türlü çözemedim buradaki mevzuyu.. polemik dicem iki taraf lazım.. boş muhabbet dicem kargo lafı geçmedi .. henüz.. silindi galiba bazı mesajlar mevzu derin
Bir durum yok aslında. Arkadaş satışını yaptığı Philıps'in bir makinesine uygun poşet kahvelerin reklamını yapıyordu ilk mesajda. Fakat biraz fazla iddialı ve garip argümanlarla desteklenmiş bir reklam oldu. O argümanlar da dalga konusu oldu ister istemez.

Geri