Ahmet0092
Üye
- İsim
- Ahmet
Daha fazla
- İsim
- Ahmet
Merhabalar. French-press yöntemiyle 3-4 yıldır filtre kahve içmekteyim. Daha lezzetli kahveler içmek için kahvemi öğütüp içmek istiyorum. Öncelikli tercihim elektrikli olmasıydı ancak fiyatları bütçemi çok aşıyor. Bu sebeple el değirmenlerine yönelmek istedim.
Aşağıda linkini attığım model nasıldır bilginiz var mı? Bir-kac video var youtubeta ve yorumları da inceledim başarılı gözüküyor.
Ancak sormak istediğim bir şey var. Youtubeta video çeken arkadaş tek kişilik filtre kahve için 10 dk sürüyor demiş. Bu süre bütün el değirmenlerinde aynı mıdır? Ve bu fiyatlara (biraz daha üstü de olabilir) önereceğiniz daha iyi bir model var mıdır? Teşekkür ederim.
Aşağıda linkini attığım model nasıldır bilginiz var mı? Bir-kac video var youtubeta ve yorumları da inceledim başarılı gözüküyor.
Ancak sormak istediğim bir şey var. Youtubeta video çeken arkadaş tek kişilik filtre kahve için 10 dk sürüyor demiş. Bu süre bütün el değirmenlerinde aynı mıdır? Ve bu fiyatlara (biraz daha üstü de olabilir) önereceğiniz daha iyi bir model var mıdır? Teşekkür ederim.
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!
www.migros.com.tr