• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Toplu Alım - Grup Contası (Gaggia Classic ve E61)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krmbyl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krmbyl

Barista
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
Espresso Makinesi
Kendi makinesini yapmaya çalışıyor
Selamlar,

Araştırdığımda silikon grup contası yurtiçinde bulamadım, eğer forumda E61 gruplu makine veya Gaggia Classic Pro sahiplerinden silikon grup contası almak isteyen varsa talep toplayabiliriz. Talebe göre yurtiçinde bu işi çözecek kişilerle irtibat kurup ürettirebilirim de.

Eğer benim gibi arayışta olan varsa makine modelini yazarak mesaj bırakabilir,

İyi forumlar.

Daha dun siparis verdim😕. Cafelat uretiyor her makineye gore diye biliyorum. Fiyatlarida uygun kalitesine gore. Bir arastir derim😊

Geri