• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Toplu Alım- Gaggia New Classic ekipmanları

Wile E. Coyote

Barista
İsim
Bekir Dinçer
Daha fazla  
İsim
Bekir Dinçer
Espresso Makinesi
Gaggia new classic
Değirmen
Comandante - Lelit Fred
Fiyatının uygunluğu ve performansı dolayısıyla forumdaki Gaggia New Classic kullanıcıları artmaya başladı. Alım satım bölümünde açılan bottomless portafiltre ilanları ve OPV, PID kit arayışları çoğaldı. Ülkemizde maalesef bu ürünlerin satışı yok ve alımlar genel olarak yurtdışından gerçekleşiyor. Gaggia ürünleri ile uğraşan ve geniş bir ürün yelpazesi bulunan Shades of Coffee'den bir toplu alım gerçekleştirme fikri için @NoDRaC ile görüştüm ve yeterli bir çoğunluğa ulaşırsak toplu alım için bir görüşme yapabileceğimizi öğrendim.

Toplu alım olursa katılmak isteyenler linkteki formu doldurursa sayımızı belirlemiş oluruz

Ekledim. Yerimizi alalım. ;)

Başka marka kendi espresso makineme opv ayarı yaptım bugün. Yurtdışında elemanın biri yapmış. Tahliye'ye giden parçanın içinde bir tane yay var . Bir kere iki kitap arasında ayağıyla kuvvet uygulayıp basmış. 3 bar düşmüş. Ben işe yaramaz diyerek :)pense ile de sıkıştırdım fazla geldi 4 bar birden düştü. Zamanla çok az esnerse tam ayarında olacak. 12 bar ile alırken ideal shot şimdi 8 bar alıyorum. Ama tahliye olan su artış oldu farkedilir derecede. Uzun vadede yay esneyip eski haline döner mi bilemiyorum . Belki sizde yayı sıkıştırıp deneyebilirsiniz.

Merhaba, ben de doldurdum formu. Şimdiden teşekkürler.

PID inşallah uygun fiyata gelir zira vergisiz fiyatı 8 le çarpınca 1.000 TL yi geçiyor, makinenin fıyatını da ekleyince o fiyata ikinci el lelit bianca grace alınabilir (4.200 liraya ilan vardı).

OPV modunu oto yedek parçacılardan benzer bir yay alıp keserek de yapılır onu ben de gerekli bulmuyorum ama kullanan herkes makinenin çok daha stabil olduğunu söylüyor. Gözümü karartasım var :)

Son düzenleme:
Merhaba, ben de doldurdum formu. Şimdiden teşekkürler.

PID inşallah uygun fiyata gelir zira vergisiz fiyatı 8 le çarpınca 1.000 TL yi geçiyor, makinenin fıyatını da ekleyince o fiyata ikinci el lelit bianca alınabilir (4.200 liraya ilan vardı).

OPV modunu oto yedek parçacılardan benzer bir yay alıp keserek de yapılır onu ben de gerekli bulmuyorum ama kullanan herkes makinenin çok daha stabil olduğunu söylüyor. Gözümü karartasım var :)
karıştırıyorsunuzdur.. o lelit, bianca olan değildir..

Bu sitenin sahibiyle ilgili bir bilgi vermek istiyorum. Reddit de bir postuna denk geldim gaggia dipsiz pf arıyorsanız şekli çok önemsemiyorsanız klasik e61 pf uyumlu ancak kulakları çapraz kalıyor demiş. Ben bu arkadaşın sözüne güvenerek AliExpress den indirim olduğu zaman dipsiz e61 pf siparişi verip deneyeceğim 😀

Bu sitenin sahibiyle ilgili bir bilgi vermek istiyorum. Reddit de bir postuna denk geldim gaggia dipsiz pf arıyorsanız şekli çok önemsemiyorsanız klasik e61 pf uyumlu ancak kulakları çapraz kalıyor demiş. Ben bu arkadaşın sözüne güvenerek AliExpress den indirim olduğu zaman dipsiz e61 pf siparişi verip deneyeceğim 😀
aliexpress te dolaşırken kulak genişliği normalden geniş olduğu için uymadığı söyleniyordu, şekil olarak çapraz durması çok mühim değil, uyuyorsa çok iyi olur

Arkadaslar ebaydan bottomless portafilter aldimdi .

ilgilenenler için link
30 eylül 2020 de sipariş etmiştim . Vergi olarak 53,88 TL yazmışlardı . Fatura bedeli yaklaşık 280 TL civarıydı kargo dahil ( kargo 7 £ idi ) . ödemeyi paypal ile yapmıştım .

edit : ürünü hala kullanıyorum gaggia classic için bire bir .

aliexpress te dolaşırken kulak genişliği normalden geniş olduğu için uymadığı söyleniyordu, şekil olarak çapraz durması çok mühim değil, uyuyorsa çok iyi olur

Konu gaggia olunca çok karışıyor işler , bir cesaret alacağım daha uygun bir şey çıkmazsa.
Bu arada ekran görüntüsünü paylaşayım postun günahı üzerime kalmasın 😀

@sevenhilli ebaydan PayPal olmadan alışveriş oluyor mu ?

Ekli dosyalar

• DCCA5227-C247-40AD-ABE1-B8935446906C.png
    DCCA5227-C247-40AD-ABE1-B8935446906C.png
    428.6 KB · Görüntüleme: 61
Valla kör sepet bile bulunmuyor, olanlar da çok pahalı. Tekli sepete silikon sıkıp temizlik yaptım bugün. Umarım güzel fiyatlar sunarlar bize bu girişim neticesinde.

Konu gaggia olunca çok karışıyor işler , bir cesaret alacağım daha uygun bir şey çıkmazsa.
Bu arada ekran görüntüsünü paylaşayım postun günahı üzerime kalmasın 😀

@sevenhilli ebaydan PayPal olmadan alışveriş oluyor mu ?
e61 pf sini o kadar güzel anlatmış ki alıp deneyesim geldi. ama sondaki not recommended yazısı da aklımı karıştırmadı değil.

Valla kör sepet bile bulunmuyor, olanlar da çok pahalı. Tekli sepete silikon sıkıp temizlik yaptım bugün. Umarım güzel fiyatlar sunarlar bize bu girişim neticesinde.
2 adet kör tıpa 2 adet opv plus kit alınca kişi başı 210 tlye gelmişti vergiler dahil, tapa 15 lira gibi komik bir ücretti.

e61 pf sini o kadar güzel anlatmış ki alıp deneyesim geldi. ama sondaki not recommended yazısı da aklımı karıştırmadı değil.

Şöyle bir video izlemiştim, kulakların yönünden ziyade genişliği ve et kalınlığı bile farklılık gösterebiliyormuş her ne kadar E61 olsa da. Belli bir standardının olmaması ilginç. Dediğiniz gibi akıl bulandırıyorlar :)

Teşekkürler, fiyat iyiymiş. Mesaj attım, elinde birden fazla varsa kendisinden alım yapabiliriz.

İlan ile ilgili bilgim yok sadece rastladım belki bir arkadaşın işine yarar

Gaggia Classic Pro PID kiti İlan No: 920976969
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...i-gaggia-classic-pro-pid-kiti-920976969/detay
US $7.12 5%OFF | 100-240VAC PID REX-C100 Temperature Controller Range 0 to 900C SSR40A K Thermocouple, PID Controller Set + Heat Sink

Linkteki üründen bir farkı var mı hocam bunun ya da shades in sattığının?

Geri