Ghematria
Yeni Üye
- İsim
- Umut Deniz Arar
Daha fazla
- İsim
- Umut Deniz Arar
- Değirmen
- Comandante C40 MK4, Timemore C2
- Ekipmanlar
- V60, Mokapot, Chemex, Aeropress
Merhabalar ben yaklaşık 1 senedir timemore c2 kullanıyorum demlemelerimde %90 v60 bazen de chemex ve mokapot kullanıyorum instagramda gezerken molentin indirimine rastladım zaten dolar aldı başını gidiyor comandante hayal oldu bari değirmenimi indirimde yenileyeyim dedim biraz araştırdım birde size sorayım dedim
1-Sizce eski değirmenimi satıp 700tl verip molente geçmeli miyim
2-v60 performansı açısından bakarsak gözle görülür bir fark olur mu ?
3- @kahveanalisti nin karşılaştırma videosuna göre arada ciddi farklar var ama yorumlarda orda değirmenin hatalı olabileceğini söylemişler bende bu kadar kötü beklemiyordum o yüzden baya kararsız kaldım bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı ?
4- Öneri veya tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur
Not: çok fazla zamanım olmadığı için ciddi bir araştırma yapmadım sorduğum soruların cevapları daha önceden verilmişse kusura bakmayın
1-Sizce eski değirmenimi satıp 700tl verip molente geçmeli miyim
2-v60 performansı açısından bakarsak gözle görülür bir fark olur mu ?
3- @kahveanalisti nin karşılaştırma videosuna göre arada ciddi farklar var ama yorumlarda orda değirmenin hatalı olabileceğini söylemişler bende bu kadar kötü beklemiyordum o yüzden baya kararsız kaldım bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı ?
4- Öneri veya tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur
Not: çok fazla zamanım olmadığı için ciddi bir araştırma yapmadım sorduğum soruların cevapları daha önceden verilmişse kusura bakmayın