• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore vs. Xeoleo

muec

Üye
İsim
muec
Daha fazla  
İsim
muec
Merhabalar sevgili forumdaşlar. Çoğunlukla pour overda kullanmak üzere bir el değirmeni almak istiyorum. Normalde Timemore Chestnut C modelinde karar kılmıştım ama geçtiğimiz ay 330 liraya satılmış bir ürüne 470 lira ödemek de içimden gelmiyor doğrusu. Değirmenleri araştırırken Xeoleo markası da çıktı karşıma doğal olarak. Diğer forumda kullanıp memnun kalanlar da varmış ama bu aynı markanın daha yeni bir modeli, pek yorum bulamadım o yüzden. Burr sistemi Chestnut'a benziyor, 35 gram öğüttüğü iddia ediliyor ve alüminyum malzeme kullanıldığı için materyal olarak da Chestnut C'den daha sağlam olduğu izlenimini veriyor. Kullanacağım kuponlarla birlikte kargo dahil 400 liraya alabiliyorum bu modeli. Chestnut C ise kuponlarla 440'a geliyor. Sizce hangisini almalıyım?

#Aliexpress TRY 437.74 18%OFF | XEOLEO Manual Coffee grinder Portable coffee grinder Aluminum Coffee miller coffee bean milling machine 35g Conical burr grinder

Malzeme kalitesi timemoredan iyidir. Öğütüm kalitesi önemli olan. Etrafımda kullanan yok youtube baktım orada da inceleme bulamadım. Açıkcası çelik burrlu bir değirmen ne kadar kötü olabilir ki. Beklentinin altında çıkacağını sanmıyorum

Malzeme kalitesi timemoredan iyidir. Öğütüm kalitesi önemli olan. Etrafımda kullanan yok youtube baktım orada da inceleme bulamadım. Açıkcası çelik burrlu bir değirmen ne kadar kötü olabilir ki. Beklentinin altında çıkacağını sanmıyorum
Bana da öyle geliyor da işte Timemore'un daha yaygın olması daha çekici kılıyor :)

Bana da öyle geliyor da işte Timemore'un daha yaygın olması daha çekici kılıyor :)
Bende timemore var değirmenim olmasa yine timemore alırdım çünkü kullanıcı yorumlarını biliyorum. Kur gittikçe artıyor fiyatlar fazla yükselmeden sipariş verin derim. Tercih sizin

Geri