Merhabalar sevgili forumdaşlar. Çoğunlukla pour overda kullanmak üzere bir el değirmeni almak istiyorum. Normalde Timemore Chestnut C modelinde karar kılmıştım ama geçtiğimiz ay 330 liraya satılmış bir ürüne 470 lira ödemek de içimden gelmiyor doğrusu. Değirmenleri araştırırken Xeoleo markası da çıktı karşıma doğal olarak. Diğer forumda kullanıp memnun kalanlar da varmış ama bu aynı markanın daha yeni bir modeli, pek yorum bulamadım o yüzden. Burr sistemi Chestnut'a benziyor, 35 gram öğüttüğü iddia ediliyor ve alüminyum malzeme kullanıldığı için materyal olarak da Chestnut C'den daha sağlam olduğu izlenimini veriyor. Kullanacağım kuponlarla birlikte kargo dahil 400 liraya alabiliyorum bu modeli. Chestnut C ise kuponlarla 440'a geliyor. Sizce hangisini almalıyım?
#Aliexpress TRY 437.74 18%OFF | XEOLEO Manual Coffee grinder Portable coffee grinder Aluminum Coffee miller coffee bean milling machine 35g Conical burr grinder
#Aliexpress TRY 437.74 18%OFF | XEOLEO Manual Coffee grinder Portable coffee grinder Aluminum Coffee miller coffee bean milling machine 35g Conical burr grinder
54.6US $ 40% OFF|Xeoleo Manual Coffee Grinder Portable Coffee Grinder Aluminum Coffee Miller Coffee Bean Milling Machine 25g Conical Burr Grinder - Coffee Grinders - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
a.aliexpress.com