• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Alınık Timemore Slim veya Nano

Bigvocate

İyi Bilinen Üye
Merhaba sevgili kahveseverler,
Yukarıda belirttiğim iki model veya dengi olacak (fiyat olarak da) değirmen arıyorum, çalışmasında bir sorun olmadıkça kozmetik hususlar önemli değil. Timemore C2 ile ilgilenmiyorum.
Teşekkürler

Bigvocate

İyi Bilinen Üye
en geç perşembe gününe kadar almam lazım, o yüzden müsaadenizle bir tur güncelleme yapmak zorunda kaldım. mesajlarınızı bekliyorum.

akominko

Aktif Üye
İsim
Akın
Daha fazla  
İsim
Akın
Espresso Makinesi
Sage Barista Express
Değirmen
DF64 SSP MP, Comandante C40 MKIII
Ekipmanlar
Origami M, Hario Largo, Delter Press, Melodrip, Gabi Master B, LilyDrip, Clever, Aeropress, Ameuus o1/o2, Fellow Prismo, Soy C1G, Fellow Stagg EKG, Acaia Lunar2021, Acaia Pearl S
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Genelde forumda timemore kullanan insanlar c2 kullanıyor. İkinci el almaktansa gelbura.com'a bakın derim, hele acililiyeti varsa. Timemore'nun resmi distribütörü onlar.

deniz

İyi Bilinen Üye
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Espresso Makinesi
arçelik seffa mod
Değirmen
cunill tranquilo sd , lido 3 , baratza encore
Ekipmanlar
soy c2g, brikka 2 cups, överst, v60, kalita
Merhaba sevgili kahveseverler,
Yukarıda belirttiğim iki model veya dengi olacak (fiyat olarak da) değirmen arıyorum, çalışmasında bir sorun olmadıkça kozmetik hususlar önemli değil. Timemore C2 ile ilgilenmiyorum.
Teşekkürler

c1 var abi çok temiz. dosta gidecek bir alet fiyatta da yardımcı oluruz be güzel abim ;)

deniz

İyi Bilinen Üye
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Espresso Makinesi
arçelik seffa mod
Değirmen
Ekipmanlar

ykselbsy

İyi Bilinen Üye
İsim
Yüksel
Daha fazla  
İsim
Yüksel
Değirmen
Sözen , Timemore C2
Ekipmanlar
Mokapot , V60 , French Press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Keçiören
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya

deniz

İyi Bilinen Üye
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Espresso Makinesi
arçelik seffa mod
Değirmen
Ekipmanlar
5 kasa patlıcan var takas düşünür müsünüz ?

organik ise olabilir. kilosu min. 18 tl olmalı. bu arada badılcanların değişeni yok di mi??

yiğidim nerelerdesin sen? muhabbet'e gelmediğin gün, muhabbet kanalı öksüz ben öksüzüm ;) kuruduk kaldık kanalda, ekin kendimi intahar edicem felan diyor :)

Muad'dib

İyi Bilinen Üye
İsim
Ekin Ç.
organik ise olabilir. kilosu min. 18 tl olmalı. bu arada badılcanların değişeni yok di mi??

yiğidim nerelerdesin sen? muhabbet'e gelmediğin gün, muhabbet kanalı öksüz ben öksüzüm ;) kuruduk kaldık kanalda, ekin kendimi intahar edicem felan diyor :)
Şakam yok yalnız bir iki gün daha gelmezsen under-extracted Kenya kahvesi içip intihar edicem.

ykselbsy

İyi Bilinen Üye
İsim
Yüksel
Daha fazla  
İsim
Yüksel
Değirmen
Sözen , Timemore C2
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Keçiören
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya

sormayın hocam modern eğitim sistemine kaptırdık telefonu . Pcden takılıyoruz artık . Ekin hocama selamlar ;)

ykselbsy

İyi Bilinen Üye
İsim
Yüksel
Daha fazla  
İsim
Yüksel
Değirmen
Sözen , Timemore C2
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Keçiören
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya
@Muad'dib @deniz telefon yok ağam , paul kellerman gibi kapaklı telefonla geziyorum nasıl geleyim whatsapp'a