Merhaba sevgili kahveseverler,
Yukarıda belirttiğim iki model veya dengi olacak (fiyat olarak da) değirmen arıyorum, çalışmasında bir sorun olmadıkça kozmetik hususlar önemli değil. Timemore C2 ile ilgilenmiyorum.
Teşekkürler
Takasada varsındır kesinc1 var abi çok temiz. dosta gidecek bir alet fiyatta da yardımcı oluruz be güzel abim
5 kasa patlıcan var takas düşünür müsünüz ?c1 var abi çok temiz. dosta gidecek bir alet fiyatta da yardımcı oluruz be güzel abim
5 kasa patlıcan var takas düşünür müsünüz ?
Şakam yok yalnız bir iki gün daha gelmezsen under-extracted Kenya kahvesi içip intihar edicem.organik ise olabilir. kilosu min. 18 tl olmalı. bu arada badılcanların değişeni yok di mi??
yiğidim nerelerdesin sen? muhabbet'e gelmediğin gün, muhabbet kanalı öksüz ben öksüzüm kuruduk kaldık kanalda, ekin kendimi intahar edicem felan diyor
organik ise olabilir. kilosu min. 18 tl olmalı. bu arada badılcanların değişeni yok di mi??
yiğidim nerelerdesin sen? muhabbet'e gelmediğin gün, muhabbet kanalı öksüz ben öksüzüm kuruduk kaldık kanalda, ekin kendimi intahar edicem felan diyor
Şakam yok yalnız bir iki gün daha gelmezsen under-extracted Kenya kahvesi içip intihar edicem.