• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Slim Plus İlk İnceleme - S2C Kesici Kademeli Öğütüm

İsim
Levent
Timemore'un en yeni değirmenlerinden Slim Plus'ı inceleme fırsatı buldum. Ülkemizde de yakın zamanda satışa sunulacakmış.

S2C (Spike 2 Cut) kesici ile iki kademeli öğütüm sunabilen bir değirmen.

Espresso öğütüm hızı arttırılmış, filtre öğütümlerde ise ince partiküller azalmış ve tutarlılık belli bir seviyeye kadar arttırılmış. Espresso öğütüm aralığı ise Timemore'un standart kesicili değirmenler ile benzer seviyede. Yani sizin için espresso öncelikli ise, bu aralık yetersiz kalabilir. S serisi değirmenler daha uygun olabilir.

Sanırım Timemore, Chestnut X için çalışırken bu kesiciyi daha uygun fiyatlı bir alternatif olsun diye diğer değirmenlere opsiyon olarak sunmuş. Değirmen savaşları daha sürecek gibi :) Bu tabi benim şahsi görüşüm.

Detaylar, öğütme performansı ve demosu videoda.

Not: Ürün ödünç alınıp iade edildi. Testler için evdeki bayat çekirdeklerimi kullandım :)

Son düzenleme:
İnceleme için eline sağlık Levent

Merhabalar, timemore öğütücüler den türk kahvesi ayarında ogutebilen var mı?

Levent kardeşim emeğine sağlık. 🧿🙂🙏

Merhaba,

Kruve elek sistemleri ile bir kaç deneme yaptık sonuçları paylaşıyoruz. Denemelerimiz devam edecektir.
-------------------------------------------------------------------
TİMEMORE SLIM PLUS
Kahve : 10gr Null Bom Sucesso (espesso roast)
Klik: 10
Kruve elek 400µ, 1000µ kullanılmıştır.

0,4gr < 400 µ < 8,6gr < 1000 µ 1gr
----------------------------------------------------------------------
TİMEMORE SLIM PLUS
Kahve : 10gr Null Bom Sucesso (espesso roast)
Klik: 7
Kruve elek 250µ, 500µ kullanılmıştır.

0,2gr < 250 µ < 7,4gr < 500 µ 2,4gr

Geri