• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore sculptor 078s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ürünün Fiyatı
24000

RedRightHand

Barista
İsim
Berker
Daha fazla  
İsim
Berker
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gölcük
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
İzmit
Merhaba, kickstarter ile aldığım Timemore sculptor 078s beklerken tam otomatik bir espresso makinesi aldım ve artık manuel ile uğraşmak istemediğime karar verdim. Timemore sculptor 078s daha gelmedi ama Şimdiden ilana çıkarmak istedim, geldiğinde satmak için beklememek adına. Tahminen ocak sonu gibi gelir bilginiz olsun.

Merhaba, kickstarter ile aldığım Timemore sculptor 078s beklerken tam otomatik bir espresso makinesi aldım ve artık manuel ile uğraşmak istemediğime karar verdim. Timemore sculptor 078s daha gelmedi ama Şimdiden ilana çıkarmak istedim, geldiğinde satmak için beklememek adına. Tahminen ocak sonu gibi gelir bilginiz olsun.
ocak sonu tahmini neye göre acaba? bugün aklıma düştü bizim scultorlar ne zaman gelir diye düşünüyordum ben de.

ocak sonu tahmini neye göre acaba? bugün aklıma düştü bizim scultorlar ne zaman gelir diye düşünüyordum ben de.
Aralık ayında hepsini göndereceğiz dediklerine göre 1 ay gümrük vs sürse tahminim ocak sonu ulaşır.

Gelsin artık ya, inşallah dediğiniz gibi gelirler.

Selamlar, acil nakit ihtiyacım oluştu da o sebeple 27bin ilk gönderene değirmeni satacağım bilginiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri