• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore nano ve c2 boyut, aksam fotoğrafları

zaruri

Üye
Merhaba, kompaktlığı sebebi ile nano edinmiştim fakat iki kişilik demlemelerde doldur boşalt yapmamak adına birde c2 edindim, fikir vermesi açısından çeşitli fotoğraflar ekliyorum, c2 yi henüz kullanmadım bugün geldi gözlemlerim burr ve kullanılan yay, pul, aynı, hazne alüminyum olarak güncellenmiş onun harici yeni bir durum yok hatta kutusunda c1 yazıyor, nanonun kol tasarımı, yerine oturuşu çok farklı, c2 nin kolu ise yerinden çok çabuk çıkıveriyor biraz aceleye gelmiş gibi, bu durum harici hoşuma gitmeyen bir aksamı yok, umarım resimler faydalı olur.

IMG_20200528_231717.jpgIMG_20200528_233701.jpgIMG_20200528_231040.jpgIMG_20200528_231814.jpgIMG_20200528_231829.jpg

Son düzenleme:
Şu yayı görünce moralim bozuluyor :)
Yayların dirençleri aynı mı? Nanoda kol mıknatısla oturuyor galiba c2de direkt geçmeli ama herhangi çıkma vs olmuyor.
Düzenleme:Son görselde soldaki nano’nun yayı mı? Işık yanıltmıyorsa malzeme farkı var yayda direnç farki da olmasi lazim

Son düzenleme:
Hangi satıcıdan almıştınız? Ben de seyahat için bir Timemore edinmeyi düşünüyorum.

Şu yayı görünce moralim bozuluyor :)
Yayların dirençleri aynı mı? Nanoda kol mıknatısla oturuyor galiba c2de direkt geçmeli ama herhangi çıkma vs olmuyor.
Düzenleme:Son görselde soldaki nano’nun yayı mı? Işık yanıltmıyorsa malzeme farkı var yayda direnç farki da olmasi lazim
Nanoda kol iç kısma tatlı sıkı olarak giriyor, mıknatıs değilde bir pilastik contamsı bir yapı var dip kısma yakın, c2 direk geçiyor kolayca çıkıyor, yayları parmağımla oynadım hissedilir bir fark gözlemleyemedim, her iki yayda bastırınca içiçe geçip biraz sürtünme ile eski formuna dönüyor, bu arada soldaki yay nanonun.

Hangi satıcıdan almıştınız? Ben de seyahat için bir Timemore edinmeyi düşünüyorum.
C2 yi Jaffee coffee Store den almıştım.
Nanoyu da buradan Yuhang home appliance Co
Her ikiside Yaklaşık 1 ayda teslim edildi.
Bu arada kısa bir bilgi daha iletmek isterim, nano 362 gr. C2 467 gr. Ağırlığında

Nanoda kol iç kısma tatlı sıkı olarak giriyor, mıknatıs değilde bir pilastik contamsı bir yapı var dip kısma yakın, c2 direk geçiyor kolayca çıkıyor, yayları parmağımla oynadım hissedilir bir fark gözlemleyemedim, her iki yayda bastırınca içiçe geçip biraz sürtünme ile eski formuna dönüyor, bu arada soldaki yay nanonun.
Nanodaki yay daha kaliteli renginden belli.Aşınmaya bağli değilse ki bence değil.Comandantenin yayını incelerseniz onun rengine yakın koyu bir rengi varken c2deki açık ve parlak renk.

Geri