• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore Nano El Değirmeni

İsim
Can
Daha fazla  
İsim
Can
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Timemore nano el değirmeni mi satıyorum. 1 yıl felan kullanıldı dişlileri sağlam temiz durumda kutusunu kaybettiğim için kutulu bir şekilde veremiyorum şu an için kutusunu bulamadım. Gayet homojen öğütüyor son 2,5 yıldır timemore değirmenlerini kullanıyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım daha

Fiyat: SATILDI @ColdBrew’ e hayırlı olsun
Ankara içi elden teslim olur sadece Çankaya ilçesinde

CEB7F629-ABB4-456C-9EE4-6365D2909644.jpeg
B8711E82-CAB1-4D2A-86A7-E1EE207F92EA.jpeg1A7CE898-E280-4B49-8F7F-3947214349AB.jpeg73FAFAA2-A233-41E5-8C0E-64BEA2879695.jpeg

Son düzenleme:
Timemore nano el değirmeni mi satıyorum. 1 yıl felan kullanıldı dişlileri sağlam temiz durumda kutusunu kaybettiğim için kutulu bir şekilde veremiyorum şu an için kutusunu bulamadım. Gayet homojen öğütüyor son 2,5 yıldır timemore değirmenlerini kullanıyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım daha

Fiyat: 400 TL, Pazarlığı yoktur.
Ankara içi elden teslim olur sadece Çankaya ilçesinde

Ekli dosyayı görüntüle 571
Ekli dosyayı görüntüle 572Ekli dosyayı görüntüle 573Ekli dosyayı görüntüle 574
Hocam şu an okuldayım. Alabilirim im değirmeni

Arkadaşlar saat 9 da civarı bir arkadaşımız gelip alacak gelemezse ondan önce yazan arkadaşa dönüş yaparım teşekkürler

Timemore bu topluluğun kırmızı çizgisi. Can ilanı açınca Comandantem olmasına rağmen beni bile heyecanlandırdı, hele ki nano modeli çok tatlı vicdansız 😄:love: Bu arada alacak arkadaş iyi günlerde kullansın. 🤟

Alana hayırlı olsun, mis gibi kahveleri olsun ☺ Timemore ciddi manada çok iyi bir başlangıç değirmeni.

Bu arada bilgi vermek amaçlı bir duyurum olsun mu? Bir adet Timemore Nano, Ankara Hound Coffee'de satışta. Fiyatı 750 TL.. İki tane getirmişlerdi, birini ben kaptım.
Hocam ben aldım😁😁 çok uzun zamandır hayalini kuruyordum. Gerçekten bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum

Alana hayırlı olsun, mis gibi kahveleri olsun ☺ Timemore ciddi manada çok iyi bir başlangıç değirmeni.

Bu arada bilgi vermek amaçlı bir duyurum olsun mu? Bir adet Timemore Nano, Ankara Hound Coffee'de satışta. Fiyatı 750 TL.. İki tane getirmişlerdi, birini ben kaptım.

Nano kullanan kimler var diye aratırken tekrar denk geldim. Bu mesajı gördükten sonra Hound ile iletişime geçip o tek kalan nanoyu aldım, size teşekkür etmek istedim :)

Geri