• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Grinder Klik Sayılarınız

Dimitraki

Üye
İsim
Dimitraki
Daha fazla  
İsim
Dimitraki
Herkese selam Timemore C1 - C2 de kulandıgınız klik sayılarını paylasırmısınız

V60 = ?
Filitre Kahve = ?
Chemex = ?
Aeropress = ?
French Press = ?
Moka Pot = ?
Cold Brew = ?
Espresso = ?

Son düzenleme:
c2 modeli
kalitada 185 için 22-24 arası kullanıyorum gayet keyifli oluyor.
aeropress 14-16
french press 25-30 arası

Her değirmenin kalibrasyonu aynı olmuyor maalesef. Mesela benimkinde 4. klikte sürtme sesi kesiliyor. V60 16-22 arası kullanıyorum. French Press uzun zamandır yapmadım ama 25 klikte kullanıyodum.

2 Tane Timemore değirmenim var ikisininde yiv aralıgı farklı

V60
C1 17 - 20
G1 Yiv daha uzun olduğu için Aralıgı daha geniş o yüzden 18 -22

Türk Kahvesi
C1 8-9 Click
G1 10 Click

Cold Brew
C1 24 - 27
G1 26 - 28

Aynı modelin bile ayarları farklı olabiliyor bunu net olarak biliyorum.

V60 = 16
Filitre Kahve =18
French Press = 20
Moka Pot = 12
Espresso=11
Türk kahvesi=9 (ama aşırı uzun sürdüğü için çekmiyorum)

Merhaba arkadaşlar, timemore slim s için kullandığınız klik aralıkları nedir? Öğütümün normal slim den ince olduğu söyleniliyor, kahve demlemeye yeni başladığımdan göz kararıda ayarlayamıyorum timemore slim s kullanıp tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Geri