• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Grinder Go

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crwnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crwnts

Barista
İsim
İlkay
Daha fazla  
İsim
İlkay
Espresso Makinesi
Lelit Glenda PID, Arçelik K-3185
Değirmen
Eureka Mignon Zero, Zwilling Grinder, 1Zpresso Jx-pro, Arzum beangourmet
Ekipmanlar
Hario V60 Decanter, Aeropress, Joepresso
@Globally Timemore Grinder Go getirmeyi düşünüyor musnuz? Ofis için ideal değirmen gibi duruyor. Tabi fiyat da önemli.

Ürünü ilk kasım indirimlerinde satın almıştım. Gümrük işlemlerinden dolayı bugün teslim alıp ilk denemeyi yaptım. Önerildiği gibi v60 için 7 klikte 2 farklı kahve ile demlemeler yapıp daha önce yaptığım demlemeler ile benzer süreler elde ettim. Öğütüm de son derece homojen gözüküyordu. Sadece iki çekirdekte de biraz fazla statik oluştu. Denemeye ve demlemeye devam ilk izlenimlerim gayet olumlu yönde.

Kullanıp deneyenlerin yorumu nedir? Ofis için almayı düşünüyorum, ses ve hız konusu nasıl? Comandante performansı beklentim yok ama filtre kahve için üzer mi?

Bende ofis için v60 demlemelerinde kullanmak üzere gaggia md15 ve timemore go arasında kaldım. Çok fazla öğütme ihtiyacı olmuyor tutarlılık daha ön planda, v60 için md15 de iyi sonuç veriyor deniyor. Kullanıp fikir verebilecek var mıdır

Ürünü ilk kasım indirimlerinde satın almıştım. Gümrük işlemlerinden dolayı bugün teslim alıp ilk denemeyi yaptım. Önerildiği gibi v60 için 7 klikte 2 farklı kahve ile demlemeler yapıp daha önce yaptığım demlemeler ile benzer süreler elde ettim. Öğütüm de son derece homojen gözüküyordu. Sadece iki çekirdekte de biraz fazla statik oluştu. Denemeye ve demlemeye devam ilk izlenimlerim gayet olumlu yönde.
Merhaba. Söz konusu öğütücüyü hâlâ kullanıyor musunuz? Uzunca bir zaman geçmiş, bugünkü yorumunuz nedir acaba?

Merhaba. Söz konusu öğütücüyü hâlâ kullanıyor musunuz? Uzunca bir zaman geçmiş, bugünkü yorumunuz nedir acaba?
Merhaba, ürünü aktif olarak sabahları iş yerinde kahve öğütmek için kullanıyorum. Elek testi vb şeyler yapmadım ama ben öğütüm kalitesinden memnunum. Evde c40 ve fellow ode kullanıyorum. Onlara oranla biraz daha fazla toz üretiyor benim izlenimlerime göre. Espresso tüketimim yok ama espresso için istenen incelik seviyesine inemiyor. 1-2 kez denedim, mokapot için daha ideal geldi bana göz kararı.

Geri