Atölye için işinizi görebileceğinizi tahmin ediyorum. Kullanma kılavuzunda öğütüm miktarı max 60gr olarak belirtilmiş. Kullanma kolaylığı sağlayacağı kesin, ayrıca çok yer kaplamaması da diğer bir avantajı.Vallahi bizleri aydınlatırsanız Atölye için düşünmek istiyorum.
ode aldı başını gidiyor.![]()
Merhaba. Söz konusu öğütücüyü hâlâ kullanıyor musunuz? Uzunca bir zaman geçmiş, bugünkü yorumunuz nedir acaba?Ürünü ilk kasım indirimlerinde satın almıştım. Gümrük işlemlerinden dolayı bugün teslim alıp ilk denemeyi yaptım. Önerildiği gibi v60 için 7 klikte 2 farklı kahve ile demlemeler yapıp daha önce yaptığım demlemeler ile benzer süreler elde ettim. Öğütüm de son derece homojen gözüküyordu. Sadece iki çekirdekte de biraz fazla statik oluştu. Denemeye ve demlemeye devam ilk izlenimlerim gayet olumlu yönde.
Merhaba, ürünü aktif olarak sabahları iş yerinde kahve öğütmek için kullanıyorum. Elek testi vb şeyler yapmadım ama ben öğütüm kalitesinden memnunum. Evde c40 ve fellow ode kullanıyorum. Onlara oranla biraz daha fazla toz üretiyor benim izlenimlerime göre. Espresso tüketimim yok ama espresso için istenen incelik seviyesine inemiyor. 1-2 kez denedim, mokapot için daha ideal geldi bana göz kararı.Merhaba. Söz konusu öğütücüyü hâlâ kullanıyor musunuz? Uzunca bir zaman geçmiş, bugünkü yorumunuz nedir acaba?