• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Chestnut C2

kavruk16

Yeni Üye
herkese merhabalar timemore c2 kullanan arkadaşlar filtre kahve makinesi için kaç gr kahve ve kaç klik aralığını kullanıyor?
aeropress kullanan arkadaşların timemore c2 tarifleri nelerdir kaç gr kahve klik aralığı vesaire?

Merhabalar, burada birkaç kişi paylaşmış, benimki henüz elime ulaşmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Reçeteler için de genelde Comandante için referans veriliyor, Timemore için Comandantenin 2 veya 3 klik aşağısına karşılık geliyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

Merhabalar, burada birkaç kişi paylaşmış, benimki henüz elime ulaşmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Reçeteler için de genelde Comandante için referans veriliyor, Timemore için Comandantenin 2 veya 3 klik aşağısına karşılık geliyor diye biliyorum.
Kalibrasyona göre değişir.

Benim gözlemim comondante 29-30 bende 24 civarına denk gelmekte.

Ben genelde 17-20 klik arası öğütüyorum filtre kahve makinesi için öğütüm yaparken C2 ile çekirdekten çekirdeğe değişmekle birlikte. Makinede ilk defa deneyeceğim bir çekirdek ise 17 de başlayıp tada göre kalınlaştırıp deniyorum. 2-3 sefer ufak demlemeler ile karar verebilirsiniz.

Geri