• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Chesnut Yalama Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corvo

Barista
Merhaba, 3 sene evvel aliexpresten aldığım chesnut 1 değirmenimin son zamanlarda çevirme kolunu çıkarırken inanılmaz zorlanıyordum ve bugün itibariyle kol mili sıyırarak hiçbir şekilde öğütüm yapmaz hale geldi.
Bu konuda destek alabileceğim ya da tamir ettirebileceğim bir yer var mıdır yoksa değirmen çöp mü olmuştur?
Teşekkürler

ba9c4457-bcf8-439f-bb91-ea85ae5f523a.jpg3a6410b5-6807-47c6-a805-a7b37b6c0847.jpg

Geçici olarak milin başına 1-2 tur streç sarabilirsiniz ya da tornacı bulursanız sorununuzu halleder, yedek parçası varsa bilmiyorum tabii. Bu arada başlık komik olmuş :D

Geri