Son zamanlardaki çoğu demlememde kullanıyorum. kahve masası youtube kanalındaki demleme videolarıma ve instagram hesabıma da bakabilirsiniz. Buradan da detaylı paylaşmaya devam ederim.Timemore Cam V60 Dripper Crystal Eye 02 edindim .Demleme reçetelerini paylaşabiliriz bu başlık altında paylaşabiliriz.Ekli dosyayı görüntüle 8994
teşekkür ederimSon zamanlardaki çoğu demlememde kullanıyorum. kahve masası youtube kanalındaki demleme videolarıma ve instagram hesabıma da bakabilirsiniz. Buradan da detaylı paylaşmaya devam ederim.
görüşleriniz benim için çok değerli güzel bir ekipman sahip olduk sanırımHocam ben de bir süredir kullanıyorum. Normal v60'a göre 2-3 klik daha ince öğütebilirsiniz. Isıtmada cam için biraz daha fazla su harcamak lazım. Filtrenin drippera oturması çok çok iyi... Origami gibi çok güzel gözüküyor. Hario ımersion var ise dripper kısımlarını da değiştirebiliyorsunuz.
Güzel günlerde kullanın hocam. Immersion ile değiştirmek falan çok güzel oluyor ben mutluyumgörüşleriniz benim için çok değerli güzel bir ekipman sahip olduk sanırım![]()
Teşekkürler evet tam uyuyor birbirine hibrit bir dripper elde etmek içten bile değil timeswitchGüzel günlerde kullanın hocam. Immersion ile değiştirmek falan çok güzel oluyor ben mutluyum![]()