• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Cam V60 Dripper Crystal Eye 02

Hocam ben de bir süredir kullanıyorum. Normal v60'a göre 2-3 klik daha ince öğütebilirsiniz. Isıtmada cam için biraz daha fazla su harcamak lazım. Filtrenin drippera oturması çok çok iyi... Origami gibi çok güzel gözüküyor. Hario ımersion var ise dripper kısımlarını da değiştirebiliyorsunuz.

Timemore Dripper Crystal Eye 02

Kavurucu : Boxx Coffee -Test kavrumu Colombia Narino Anaerobic Washed coffee
Değirmen : Molent 36 klik 22 gr kahve
Su : Peakwater 4.2 80 ppm 95 derece 315 ml

Reçete
0.00-0.45 66 ml bloom + hafif sallama
0.45 switch açık dairesel döküş 75ml x3
2.30 da demleme bitişi

Timemore Dripper kanal ergonomisi sayesinde daha ince öğütümlerde hızlı ve dengeli bir akış sağlıyor .
Standart hario V60 daki hataları bir nebze tolere ediyor :) (y)

Hocam ben de bir süredir kullanıyorum. Normal v60'a göre 2-3 klik daha ince öğütebilirsiniz. Isıtmada cam için biraz daha fazla su harcamak lazım. Filtrenin drippera oturması çok çok iyi... Origami gibi çok güzel gözüküyor. Hario ımersion var ise dripper kısımlarını da değiştirebiliyorsunuz.
görüşleriniz benim için çok değerli güzel bir ekipman sahip olduk sanırım :)

Geri