• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore C2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bgraknd

Üye
İsim
Buğra
Daha fazla  
İsim
Buğra
Değirmen
Timemore C2
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Sefaköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Beşiktaş
Single's Day'de 3 adet Timemore C2 almıştım ikisi geldi, diğeri ülkeyi geziyor :)
İkisi de hiç kullanılmadı, kutuları sadece kontrol amaçlı açıldı.
Fiyat: 500₺
İstanbul Sefaköy'deyim, elden teslim edebilirim ya da alıcı ödemeli kargolayabilirim.

Güncelleme: 1 adet satıldı. 2 adet kaldı.
Biri 500₺ diğeri 450₺.
450₺ olanın detayını aşağıdaki mesajımda görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20201210_154744.jpg
    IMG_20201210_154744.jpg
    49.4 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG_20201210_154656.jpg
    IMG_20201210_154656.jpg
    111.3 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleme:
İlkini bugün @Celil 'e gönderdim. Güle güle kullansın :)

Geçen süreçte ilk mesajda bahsettiğim 3. ürün de geldi ama şöyle bir sorun var yeni gelen üründe. Üst parça bir ton koyu ve doku olarak biraz daha pürüzlü. Satıcı ile konuştuk farklı üretim bantlarından çıktıkları için olabileceğini söyledi. Bunu 450 liradan satmak istiyorum. Pazarlık yapmak için yazanlar isterlerse bunu da düşünebilirler.

Ekli dosyalar

• IMG_20201211_180723.jpg
    IMG_20201211_180723.jpg
    72.6 KB · Görüntüleme: 104
öm attım

Birini @Oguzatli diğerini de bir arkadaşım aldı. İkisi de güle güle kullansın:)

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler 🙋‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri