• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore C2

habipermis

Üye
İsim
Habip Ermiş
Daha fazla  
İsim
Habip Ermiş
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Merhaba Arkadaşlar

04.10.2020 de Aliexpressten siparişi verdiğim ve 16.10. 2020 de teslim aldığım 400 500 gr yaklaşık 18 20 clickte ögutum yaptığım Timemore C2 öğütücumu satıyorum. Kozmetik %99. 9seviyesindedir. Herhangi bir çizik vs yoktur.

Comandante ya da Molent geçmeyi düşünüyorum.

Kutu fırça vs dahil hepsi mevcuttur. İzmir içi elden verilebilir.

Akşam ürünün tüm fotolarını ekleyeceğim. İsteyene WhatsApp üzerinden de atabilirim.
Son olarak küçük bir pazarlık payı da mevcuttur.

Şehirdışına kargo ücreti alıcıya ait.

Satılırsa alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun😊
FİYAT :500₺

Ürün @sedevacante kullanıcı adlı üyeye satılmıştır. Kendisine teşekkür ederim. Umarım sağlıklı günleri olur ve bol bol kahve içer. 😊☕☕

Geri