• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore C2 güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelbura getirmeyi düşünürse, uygun fiyatlı da olursa almayı düşünebilirim. O pirinç parçanın sözen kokusundan kurtulma fikri kulağa hoş geliyor.

Çok kalitesiz duruyordu eski parça, güzel olmuş

Gayet mantıklı bir yükseltme olmuş, ilerleyen sürecte globally ürünleri getirecektir uygun fiyatlı olursa almayı düşünürüm.

Ben plastik ayar vidasını seviyordum. Daha rahat kullanımı olduğunu düşünüyorum. 😉

Pirinç parçanın değişmesi iyi olmuş. Oksidasyon kaynaklı karartıların önüne geçilmiş olacak.

Görünüş olarak Slim e doğru ilerliyor :)

Ben plastik ayar vidasını seviyordum. Daha rahat kullanımı olduğunu düşünüyorum. 😉

Pirinç parçanın değişmesi iyi olmuş. Oksidasyon kaynaklı karartıların önüne geçilmiş olacak.

Görünüş olarak Slim e doğru ilerliyor :)
benimkinde nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde dikey 2 tane catlama oldu. aluminyumda boyle bir problem olmaz en azindan

Merhaba,

Bu güncelleme bugün Timemore'dan gelen bilgilendirmede de yazıyordu.
Gerekli bir güncellemeydi müşteri geri dönüşleri olumlu sonuçlanmış gözüküyor.
Ne zaman geleceği şuan belirsiz bilgi bekliyoruz

Saygılar

benimkinde nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde dikey 2 tane catlama oldu. aluminyumda boyle bir problem olmaz en azindan
Benim C1'de de bahsettiğiniz çatlama oluşmuş, nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde. Leshu Coffee parçayı gönderebileceklerini söylemişti fakat şu an için değirmenimde ciddi bir sorun yaratmadığından talepte bulunmadım. Yeni güncelleme çok iyi duruyor, metale geçiş bizim için daha net bir çözüm olabilir.

Benim C1'de de bahsettiğiniz çatlama oluşmuş, nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde. Leshu Coffee parçayı gönderebileceklerini söylemişti fakat şu an için değirmenimde ciddi bir sorun yaratmadığından talepte bulunmadım. Yeni güncelleme çok iyi duruyor, metale geçiş bizim için daha net bir çözüm olabilir.
ben de leshudan almistim, kolun plastik kapak kisminda yine ufak bi catlak vardi, yenisini ucretsiz yollayabilecegini soyledi. Ogutume etki etmeyecegi icin istemedim. Cevirme kolu gibi bir fiyatlandirma olursa leshuyla gorusup ucunu birlikte siparis vericem. Adam cinden buraya servis hizmeti veriyor gercekten helal olsun :D

Son düzenleme:
Geri