• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore C1 Öğütücü

İsim
Levent
Merhabalar arkadaşlar,

Ocak ayında aldığım öğütücümü, Haziran ayında Comandante aldığım için satıyorum. Ayrılmak zor olacak ama zamanı geldi :)

4-5 kg civarı kahve öğütülmüştür. Hiç bir sorunu yoktur ve iyi durumdadır. Düzenli olarak temizliği yapılmıştır. Sadece nitelikli kahve çekirdekleri ile kullanılmıştır. Koyu kavrum kesinlikle öğütülmemiştir. Ufak tefek kozmetik çizikler olabilir ama gözüme batan bir kusuru ya da eksiği yok.

Kutusu ve kutu içeriği ile beraber teslim edeceğim. İstanbul'daysanız elden teslim alıp, deneyebilirsiniz.

İstanbul dışı kargo alıcı ödemeli yollayabilirim.

Düşündüğüm fiyat 475 TL.

1.jpg2.jpg
3.jpg

Son düzenleme:
Güzel üründür Ögütüm olarak Comandante ile hemen hemen aynı kulvarda olan bu değirmeni kaçırmayın derim fiyat güzel :) Timemore kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim :)

Ben de sipariş vermiştim yoksa kaçırmazdım, fiyat güzel. Alana şimdiden hayırlı olsun :)

Mesaj attım bakalım neler olacak

Geri