• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore black mirror ve timer scale karşılaştırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan srkntmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srkntmn

Barista
İsim
Serkan
Daha fazla  
İsim
Serkan
Espresso Makinesi
Lelit Anna PL41TEM PID
Değirmen
Comandante C40 Black, Eureka Mignon Perfetto
Ekipmanlar
Hario V60 02 Craft set,Güral Porselen V60 02,Origami,Epinox Kettle,Isı ayarlı Kettle,Timemore Black Mirror Tartı,Timemore server,Moccamaster
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Lüleburgaz
Merhaba,

Bugün kargolarım ulaştı.Timer scale aliexprestten 1 hafta gibi kısa sürede elime geçti ve gümrük vs çıkmadı.Bu vesile ile tartı bana 128tl ye gelmiş oldu.Diğer taraftan timemore 2. El olmakla birlikte 4 aylık bir cihaz,gayet temiz kullanılmış ve şık bir görüntüsü var fiyatı 450tl.
Ufak bir test yaptım ve her iki tartıda da. Köşe yük testlerinde ufak sapmalar gördüm.Ancak timer scale tartısı daha tutarlı gibi geldi bana.Diğer tafaftan timemor’un tepkimesi elbette çok daha hızlı..
Sadece fikir amaçlı paylaşıyorum.Ben her ikisinide severek kullanacağım kısmetse 😊

D96F2140-DC47-4585-9A22-3DD068EC4F77.jpeg2142893F-8B29-492D-8C98-63F0F72EE059.jpeg45510F42-70D9-4DD5-8EC9-6AA567D1BC47.jpeg2F40F6CB-BC78-4CE8-A2EC-F4706A9D6E76.jpeg

Geri