• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror 2 Tartı.

turkocigo

Barista
İsim
Cihan
Daha fazla  
İsim
Cihan
Değirmen
Timemore G1, Hario Skerton
Ekipmanlar
Kütahya V60 Dripper, LilyDrip
Merhabalar. Bugün Aliexpress’te gezinirken gördüm. Timemore markasının akıllı tartısının ikinci versiyonu piyasaya çıkmış. İlkine göre birkaç geliştirme yapmışlar. Uygulama desteği, Çift değer göstergesi (toplam dökülen su ve çözülen kahve miktarı). Su akış şiddeti. Dripper askı aparatı. Ve sürekli olarak güncelleme desteği (bunun uygulama veya cihaz için olduğunu belirtmemişler. Sizlerle de bir kaç görsel paylaşayım.

H243ea5edead44d29ab2628b9be6792e3N.jpg_640x640Q90.jpg

Ekli dosyalar

• 5D1F4C22-B7D8-47BD-B1BA-C9EFD0DC50D2.png
    5D1F4C22-B7D8-47BD-B1BA-C9EFD0DC50D2.png
    187.6 KB · Görüntüleme: 78
  • B8D61A77-4387-4B7D-9E33-9C5D8B02E359.png
    B8D61A77-4387-4B7D-9E33-9C5D8B02E359.png
    249.2 KB · Görüntüleme: 81
  • 0BA6B96D-9175-4EDF-9CDD-C240453A2A18.png
    0BA6B96D-9175-4EDF-9CDD-C240453A2A18.png
    257.4 KB · Görüntüleme: 81
  • 3F26D1D0-CD6E-4EAA-8FE7-374D1D7B4490.png
    3F26D1D0-CD6E-4EAA-8FE7-374D1D7B4490.png
    366.4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Ucuz tartılarla idare ediyorum ama bu tartı gerçekten insanı yoldan çıkarır. Hayli güzel ve işlevsel görünüyor :)

Şöyle bir videosunu gördüm şimdi:

Son düzenleme:
Aynen fiyatını siz şimdi söyleyince çok hızlı soğudum :D

Merhabalar. Bugün Aliexpress’te gezinirken gördüm. Timemore markasının akıllı tartısının ikinci versiyonu piyasaya çıkmış. İlkine göre birkaç geliştirme yapmışlar. Uygulama desteği, Çift değer göstergesi (toplam dökülen su ve çözülen kahve miktarı). Su akış şiddeti. Dripper askı aparatı. Ve sürekli olarak güncelleme desteği (bunun uygulama veya cihaz için olduğunu belirtmemişler. Sizlerle de bir kaç görsel paylaşayım.

Dediginiz gibi, yeni bir urun degil aslinda ama uzun zamadir yeniden tasarlaniyor. Ilk ciktigindan beri radarimda olan bir urundu ama fiyati nedeniyle, 1 sene once akilli olmayan diger versiyonunu almistim. Hatta Youtubedaki kettle incelememde, su akis grafiklerini elimle cizdim denilebilir :)

Bu urunun ilk versiyonunun kullanan bir kac arkadasimiz var. Fiyatini merakla bekliyorum ama muadillerine bakinca 1500 TL nin altinda gelmez diye dusunuyorum. Ilk versiyona gore yazilim vs guncellemeleri yapilacak diye biliyorum. Ekipman pazari kizisiyor ama cepte para kalmadi :)

Son düzenleme:
Extraction ölçülmeyecekse pek gerekli bulmadığım tartı. Acaia’ya yönelirdim. Ama özellikle çıktının flow rate’i bile ölçebildiği için gözümü kırpmadan alacağım tartıdır.

Dediginiz gibi, yeni bir urun degil aslinda ama uzun zamadir yeniden tasarlaniyor. Ilk ciktigindan beri radarimda olan bir urundu ama fiyati nedeniyle, 1 sene once akilli olmayan diger versiyonunu almistim. Hatta Youtubedaki kettle incelememde, su akis grafiklerini elimle cizdim denilebilir :)

Bu urunun ilk versiyonunun kullanan bir kac arkadasimiz var. Fiyatini merakla bekliyorum ama muadillerine bakinca 1500 TL nin altinda gelmez diye dusunuyorum. Ilk versiyona gore yazilim vs guncellemeleri yapilacak diye biliyorum. Ekipman pazari kizisiyor ama cepte para kalmadi :)
Ben de basic modelini kullanıyorum. Otomatik zamanlayıcı devredeyken spin veya temas aonucu sapıtan ağırlık göstergesi dışında çok memnunum. Bakalım bu model piyasa da nasıl bir etki yaratacak merak ediyorum.

Ben de basic modelini kullanıyorum. Otomatik zamanlayıcı devredeyken spin veya temas aonucu sapıtan ağırlık göstergesi dışında çok memnunum. Bakalım bu model piyasa da nasıl bir etki yaratacak merak ediyorum.
Siz yeni almissiniz sanirim :)

Ben aldigimda o fonksiyon yoktu. 1 seneden fazla oldu sanirim. Ses acma kapama ve otomatik zamanlama fonksiyonu yok. :) Sizinkiler biraz daha akilli.

Siz yeni almissiniz sanirim :)

Ben aldigimda o fonksiyon yoktu. 1 seneden fazla oldu sanirim. Ses acma kapama ve otomatik zamanlama fonksiyonu yok. :) Sizinkiler biraz daha akilli.
Yaklaşık 3 ay önce almıştım. Basic modeller için artık otomatik zamanlayıcı ekliyorlarmış. 😊

Merhaba, Timemore tartım var. Açık bir şekilde beklerken 0,3 gr basamaklar halinde ölçümü düşmeye başlıyor. Örneğin darasını sıfırlıyorum, ancak zamanla -0,3 -0,6 diye düşmeye başlıyor. Bu değişim hızı yavaş olduğundan çok etkilemiyor ancak bunun genel bir sorun olup olmadığını merak ettim.

Suyun buharlaşmasını ölçüyor

Merhaba, Timemore tartım var. Açık bir şekilde beklerken 0,3 gr basamaklar halinde ölçümü düşmeye başlıyor. Örneğin darasını sıfırlıyorum, ancak zamanla -0,3 -0,6 diye düşmeye başlıyor. Bu değişim hızı yavaş olduğundan çok etkilemiyor ancak bunun genel bir sorun olup olmadığını merak ettim.
Demleme anında, suyu döktükten sonra beklerken oluyorsa buharlaşıyor olabilir, üzerinde hiçbir şey olmadan düşüyorsa tartı sorunlu olabilir.

Fakat buharlaşmayı da 0.3 değil de 0.1 şeklinde düşmesi gerekmez mi? Benim Beurer bile öyle yapıyor çünkü.

Bende demleme esnasında hiçbir değişim olmuyor. Sabit sürekli ağırlık. Kaan tartı kullandığımda onda yaşıyodum bu problemi.

Bende geçen hafta aliexpresten bu tartıyı aldım, bugün geldi. Birkaç deneme yaptım fonksiyonları güzel ancak benim dikkatimi çeken yanı tuşlara dokunmadan 1 cm üzerinde iken tuşların aktive olması😄, dokunmadan çalışıyor, böyle bir sorunu duyan varmı?

Geri