• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ticari Kahve Kavuran Firmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SirJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SirJohn

Barista
İsim
Sercan Pekel
Daha fazla  
İsim
Sercan Pekel
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Maltepe
Merhabalar,

Forumda speciality kahve kavuran kavurucuların bir listesini mevcut. Bu kavurucuların bazıları aynı zamanda işletmeler için ticari kahve de kavurmakta. Ancak türkiyede sadece ticari kahve ile ilgilenen firmaları hiç konuşmadık.

Ticari kahve forumun konusu olmasa da genel kültür oluşturması adına sadece ticari kahve kavuran ve işinin bir kısmı ticari kahve kavrumu olan kahve kavurucularını da burada listemelek için bir başlık açmak istedim.

Herkesin katkılarıyla başlık altında bir liste oluşturmak güzel olur.

Herkese iyi akşamlar,

Benim gördüğüm bildiklerim aşağıdaki gibi. Eksik fazla varsa düzeltelim. (Genel olarak büyükleri yazmaya çalıştım.)

- Taft
- Kahvesan (moliendo)
- Cofisto
- Kahveciniz (Ambruvase)
- Probador
- Toptankahveler.com
- Sanalbaharat
- Birlik
- Kahve Fabrikası
- İstanbul Kahve
- Egro
- Başkent Kahve