• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Sudd Coffee

İsim
Erdem
Sans eseri baska bir kavurucunun storysinde denk geldigim, Antalya’da birkac tane kahve dukkanlari olan ve (saniyorum) yakinda online cekirdek satisina baslayacak yeni kavurucu.

Forumda arattigimda su ana kadar cekirdeklerini Montag’in kavurdugunu okudum.

Basligini ben acmis bulundum, sektörde basarilar diliyorum. En yakin zamanda dukkanlarindan kahve almak dilegiyle~

@thesuddcoffee instagram

başarısız incommon macerasından sonra,

en yakın sudd liman'a gidelim dedik. şu ana kadar antalyanın bir ucundan diğerine gittik, toplam 1.5 saate yakın arabadayım. bi kahve içicez, yandık arabada smh..

sudd liman'ın önünden geçtik bi. iyi, dolu, içeride 2 barista var.
parkettik girdik. ferah, minimal. işe biz kadar ilgili olmasa da 2 kadın barista tezgahta. biraz yokladık, ne içebiliriz çekirdek nasıl demliyorsunuz falan filan..
sonra ben dedim "1 v60 burundi, 2 servis. 2 espresso brezilya. 1 vişneli brownie, 2 servis."
oturun hazırlayıp getirelim dediler. oturduk dışarıya.

arkadaşlar 3-4 dakikada hepsi geldi. ben izledim içeriyi, 1 barista espressocu, diğeri filtreci.
kadehleri tokuşturup espressoları hüplettik. ikinci dalga acılığı yok, bir brezilyadan beklenen tat ve aroma. görüntüsü falan da gayet güzeldi zaten. espresso 14 tl'ydi. eve göre pahalı olsa da ben memnun kaldım. güzel.
v60'a geçtik, ya burundi ya etiyopya idio seçeneği vardı. etiyopyaya doyduğumuz için ben burundi söylemiştim. 2 orta fincanda bize v60 geldi. hüplettik, ortalama bir burundi kahvesi bnce.. üzmedi, bu çileden sonra iyi geldi. masamız falan da güzeldi, keyifle içip sohbet ettik. memnunuz. 25 tl.

emre'ye dedim, "aga kahveler çok kötü gelirse en azından msada boş boş oturmayalım diye brownie söylemiştim, buyur sen dal ilk". bi ilk çatalladık, çok iyi. valla yenir. parçaladık ikiye, gömdük hafif ıslak vişneli brownie'yi.

3 şey söyledik, 3ünden de memnun kaldık. sudd liman, başarılıydı.

ekleme:
zaman ilerledikçe bizim değerlendirmemiz etkilenmiş olabilir.
yani, çıtayı yeni gelen 88'lik kahvefabrikası kahvelerine koyup ulaşamadık, bulduğumuz sudd burundi'den tatmin olmuş olabiliriz.
içerken de birbirimize söyledik, bu kahveyi evde içiyo olsak keyif almazdık özel bulmazdık diye.
bunları da göz önünde bulundurunuz.. fakat şu an bana biri "antalya'da kahve içmek istiyorum" dese, sudd liman şubesinden memnun kaldım diye öneririm. :)

Son düzenleme:
başarısız incommon macerasından sonra,

en yakın sudd liman'a gidelim dedik. şu ana kadar antalyanın bir ucundan diğerine gittik, toplam 1.5 saate yakın arabadayım. bi kahve içicez, yandık arabada smh..

sudd liman'ın önünden geçtik bi. iyi, dolu, içeride 2 barista var.
parkettik girdik. ferah, minimal. işe biz kadar ilgili olmasa da 2 kadın barista tezgahta. biraz yokladık, ne içebiliriz çekirdek nasıl demliyorsunuz falan filan..
sonra ben dedim "1 v60 burundi, 2 servis. 2 espresso brezilya. 1 vişneli brownie, 2 servis."
oturun hazırlayıp getirelim dediler. oturduk dışarıya.

arkadaşlar 3-4 dakikada hepsi geldi. ben izledim içeriyi, 1 barista espressocu, diğeri filtreci.
kadehleri tokuşturup espressoları hüplettik. ikinci dalga acılığı yok, bir brezilyadan beklenen tat ve aroma. görüntüsü falan da gayet güzeldi zaten. espresso 14 tl'ydi. eve göre pahalı olsa da ben memnun kaldım. güzel.
v60'a geçtik, ya burundi ya etiyopya idio seçeneği vardı. etiyopyaya doyduğumuz için ben burundi söylemiştim. 2 orta fincanda bize v60 geldi. hüplettik, ortalama bir burundi kahvesi bnce.. üzmedi, bu çileden sonra iyi geldi. masamız falan da güzeldi, keyifle içip sohbet ettik. memnunuz. 25 tl.

emre'ye dedim, "aga kahveler çok kötü gelirse en azından msada boş boş oturmayalım diye brownie söylemiştim, buyur sen dal ilk". bi ilk çatalladık, çok iyi. valla yenir. parçaladık ikiye, gömdük hafif ıslak vişneli brownie'yi.

3 şey söyledik, 3ünden de memnun kaldık. sudd liman, başarılıydı.

ekleme:
zaman ilerledikçe bizim değerlendirmemiz etkilenmiş olabilir.
yani, çıtayı yeni gelen 88'lik kahvefabrikası kahvelerine koyup ulaşamadık, bulduğumuz sudd burundi'den tatmin olmuş olabiliriz.
içerken de birbirimize söyledik, bu kahveyi evde içiyo olsak keyif almazdık özel bulmazdık diye.
bunları da göz önünde bulundurunuz.. fakat şu an bana biri "antalya'da kahve içmek istiyorum" dese, sudd liman şubesinden memnun kaldım diye öneririm. :)
sudd liman başarılı evet. bende geçtiğimiz c.tesi (ankarada yaşıyorum) memleketteydim, tamamen konum yakın olduğu için gitmek durumunda kaldım. Amacım sadece çekirdek almaktı.
Önce sarısu da bir kavrucuya gittim malesef kapalıydı ve konumda en yakın olan sudd 'a yöneldim.
Dediğiniz gibi küçük minimal bir dükkan. Tek barista idare edebiliyordu. Filtre ve espresso için iki çekirdek vardı honduras ve etiyopya
Neyse barista dostumuzla konuştuktan sonra etiyopyayı aldım ancak 250gr etiyopya(her kavrucuda rahatlıkla bulabileceğim bir tadımı var) için 245TL yazdı canına yandığım. Yarım kilo kahve alırsın o parayla:)
Aslında kahvelerin pahalı olduğunu girerken anlamalıydım. Ön masada şu köpek dostumuz vardı. Tam görünce demeliydim. Burası gereksiz pahalıdır kesin diye/:
1651920302231.png
Tabi 250TL diyince bana detaylı bir reçete yazmasını istedim. İlk demlemenin günahı olmaz diyip girişmedim:) Biraz önce son 20grmı öğüttüm yemin ederim baristanın verdiği tariften 1ml bile sapmadım:D

Gerçekten saçma bir pahalığı var. Biraz araştırınca 7mehmet ortaklığıyla açılmış bir yer olduğunu gördüm. Aynı 7mehmet mantığında fiyatlandırma yapıyorlar ama kahve 7mehmet seviyesinde değildi malesef

Incommon da konyaaltında oradan alsaydınız keşke, 245 tl ye asla almazdım.
apar topar gelmiştim antalyaya ve çok kısıtlı zamanım vardı hastane işlerinden bana kalan ama katkınız için teşekkür ederim. bir dahaki sefere ihtiyaç olursa incommon'a gideceğim.

Herhalde doların keskin artığı dönemdi internet chemex filtresi ve kahvelerinde bulunduğu sipariş oluşturmuştum.Filtrenin fiyatıda o dönemlerde en uygun fiyat sudd cafedeydi.Ödemeyi yaptım daha sonra aradılar filtre elimizde yok diye güncellememişler siteyi verilen bilgi buydu.Bende o zaman kahveler kalsın onları alayım demiştim kahve de yok cevabı aldıktan sonra 1 hafta yakın bir süre zarfında iade yaptılar.Daha sonra sitede kapalıyıdı açılsa da bir daha da alışveriş yapmam.

Ben de tatilde Antalya'ya gitmişken espresso içeyim dedim, Google yorumlarını görünce vazgeçtim. Geçen sene de Incommon pek memnun etmemişti, evde demlemek gibisi yok sanırım.

Ben de tatilde Antalya'ya gitmişken espresso içeyim dedim, Google yorumlarını görünce vazgeçtim. Geçen sene de Incommon pek memnun etmemişti, evde demlemek gibisi yok sanırım.
Ben Sudd'u epey beğenmiştim. Kahveleri çok güzeldi demlemeleri de güzeldi. Dükkanda sattıkları tatlıları, özellikle de chia pudingi ve snickers'ı nefisti. Bence deneyin siz de bir sonrakine.

Ben Sudd'u epey beğenmiştim. Kahveleri çok güzeldi demlemeleri de güzeldi. Dükkanda sattıkları tatlıları, özellikle de chia pudingi ve snickers'ı nefisti. Bence deneyin siz de bir sonrakine.
Tekrar gittiğimde bir uğrayayım o zaman. Hangi şubeyi beğenmiştiniz Liman mı ? Konyaaltı yürüyüş mesafesinde onu kesin denerim.

Bir beğeni de benden gelsin The Sudd'a.
Bir haftadır evden uzak olunca espressoya hasret kaldım.
Konyaaltı şubesine gittim. Ortam güzeldi; samimi, diğer kafelerin birbirini ezen insan kalabalığı yok. Barista arkadaşla biraz sohbet ettik, Honduras ve Etiyopya'dan yapıyorlarmış espressoyu. Filtre ve soğuk içecekler için başka alternatifler de var.
Honduras seçtim, gayet güzeldi, dengeli ve ağızda kalıcı. Saat geç olduğu için tatlı pek kalmamıştı, beyaz çikolatalı browni ısıtılıp servis edildi, geçer not aldı o da.
Espresso 31₺ sanırım, şu pahalılıkta gözüme sevimli göründü. Başarılı da bulunca diğer şubelerden birinde Etiyopya'yı da denemek isterim.

Geri