• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Modulo Prototype by Loveramics

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enzo

Barista
İsim
İl
Daha fazla  
İsim
İl
Espresso Makinesi
Lelit
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
, kalita 185 dripper, hario v60 plastik, aeropress ve french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Böyle bir video ya denk geldim. Her yöntemi bir arada toplayan ekipman çıkarmışlar yada çıkaracaklar o konu da emin olamadım ama ilgimi çekti paylaşmak istedim :)

Çok güzel duruyor ya. Adamlar phin e kadar düşünmüş. Fiyatı merak ettim

Bağlantı noktası zamanla sızma/gevşeme yapar mı acaba. Genelde modülerlik dayanıklılıkla ters orantılı oluyor.

Pour over meselesine uzağım ama kahve işinin güzelliği biraz da ekipman çeşitliliğinde değil mi ya? Düşünsenize kahve köşesi yapıyorsunuz sadece bu var 🙃
Hocam zaten diğerlerinin yanına koyacağız bunu da 😂

Son düzenleme:
Seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum...

Almamak için bahane bulmam lazım.

Seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum seramik istemiyorum...

Almamak için bahane bulmam lazım.
Pilastiği çıkarsa alınır cidden. Bir de o conta laçka olabilir gibi geldi. Nalburlarda bulunabilecek bir conta olsa şahane olur

Geri