• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Espresso Lab Dubai

coffeewizard35

Barista
İsim
Gökberk
Dubai’den gelen bir tanıdığım vasıtasıyla 2 kahvelerini deneme fırsatı elde ettim.Kahvelerin çok hoşuma gitmesi üzerine biraz araştırma yaptım.Dubai gerçekten kahve sektörüne değer veren bir ülke. Maddi durumları da elverişli olunca birçok kavurucunun seçkisinde çok özel kahveler gördüm. TEL’in sahibi İbrahim bey’in Instagram hesabında öne çıkarılan hikayelerinden dahi bu işe ne kadar önem verdiğini anlayabildim. Birçok ün yapmış çiftlikle direkt ticaret yapıyor.
Ben naturel anaerobik işlemden geçmiş Ethiopia-Guji ve Supersonic Supernatural adını verdikleri prosesten geçmiş El Salvador orjinli bir kahvelerini denedim.
Guji de oldukça hoş bir kahve ama El Salvador beklentimin çok üzerinde çıktı.Çok kompleks bir kahve içerken adeta katman katman geçişler yaşatıyor. Katmanlardaki tatların zıtlığı da ayrı bir beğeni yaratıyor tabi. İlk yudumda bitter çikolata, son yudumda tropikal meyve tatları gibi…

Geri