• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

the coffee warehouse

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cms21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cms21

Barista
İsim
Çağrı
istanbul'da aylık 225ton kahve kavrum kapasitesine sahip olduğunu söyleyen, uygun fiyatlı kahve firması. firmayla bir bağlantım yoktur. sadece alan var mı? varsa nasıl kahveleri önerir misiniz?

Zamanında bu konuyu ben açacaktım ama trendyoldan geçtiğim sipariş yanlış gelince ve çekirdek talep etmeme rağmen öğütülmüş gelince iade ettim ve vazgeçtim bu sevdadan

ben 1 ay kadar önce denemiştim, sitelerinden 500gram kahve aldım 500 gram da hediye yollamışlardı. kahveleri biraz koyu kavrum, kenya aa yazıyor pakette kenya ab yazıyor falan. ama 1kg kahveyi ortalama 80 tl civarına aldığım için benim için çok iyi bir alışveriş olmuştu.

Geri