• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The barn / FedEx / Gümrük / Dağılan paket

ne yazık ki yapılacak hiç bir şey yok. soğuk su için.

Çok üzücü, en azından sadece bir paket zarar görmüş. Elbet şikayet edilecek bir yer vardır da karşılığı olur mu hiç bilmiyorum.

Bu durumda yurtiçi kavurucuların çoğu ya da hepsi illa ki yeni paket gönderirler. Avrupa'daki herhangi bir kavurucunun bunu telafi etmeyeceğini sanmam. Hele The Barn gibi bi firmanın...

Evet attim telafi ediceklermis sanirim birde fedexten aradilar karisiklik olmus vergisiz gecmis 50 tl vergi dediler
Selam verip borçlu çıkmak... 😅

Şaka bir yana çok geçmiş olsun, Barn gibi bir firmanın mutlaka telafi edeceğini düşünüyorum ben de.

@Kahvenin50tonu özellikle 2017 yılında ben de çok sık benzer sorunları yaşadım. Üstelik sadece The Barn'da değil, aynı gümrükten geçen çoğu kargomda. Yaşadığım hususlar sadece gümrükle, ürünü/paketi inceleyen ilgili gümrük memuruyla ilgiliydi. CİMER'e ve Ticaret Bakanlığına uygun bir üslupla yaşanan durumun süreklilik arz ettiğini, artık bu durumda kasıt aramam gerektiğini, oluşan zarar ve ziyanların kişisel mülkiyetimi ve hukuki haklarımı doğrudan ilgilendirdiğini yazdım. Kanıt olarak da paketlerimi teslim alırken tuttuğumuz tutanakları ekledim.
O günden beri bir daha benzer durum yaşamadım.

Gümrük memurunun aymazlığı... Bir geri dönüş olmasa bile şikayet edilmeli mutlaka, sonrasında bu tarz olayların yaşanmaması için bir nebze faydası olur belki:confused:

Herkese selamlar tekrar firma bana yeni paket gonderdi ekim ayi uyelik paketini yeniden yolladılar pakette Costa Rica Tarrazzu Juanachute vardi 18ekim kavrumlu bugun demleme yaptim garip kokular vardi fincani tamamlayamadim ve koku uzerine yogunlastim resmen yanik duman gibi acaip bi koku ve hemen temiz olan comandanteyi temizledim en fazla 15-20 gecmemistir lakin comandanteteyide sarmis o koku temizlik fln icin lazim olur die kotu gunler icin ayirdigim az bi tchibo cekirdegimle koku gitsin die öğütüm yaptim biraz tchibo kahvesinin kokusu yerlessin die bekledim 1 saat kadar sonra yine temizlik yaptım ama o pis koku duruyor ne yapmak lazim? The barn'a mail ve mesajda yolladim

Sözen zamanı değirmeni temizlemek için pirinç kullanırdık. @raistlin Togay beye sormak gerekir.

Herkese selamlar tekrar firma bana yeni paket gonderdi ekim ayi uyelik paketini yeniden yolladılar pakette Costa Rica Tarrazzu Juanachute vardi 18ekim kavrumlu bugun demleme yaptim garip kokular vardi fincani tamamlayamadim ve koku uzerine yogunlastim resmen yanik duman gibi acaip bi koku ve hemen temiz olan comandanteyi temizledim en fazla 15-20 gecmemistir lakin comandanteteyide sarmis o koku temizlik fln icin lazim olur die kotu gunler icin ayirdigim az bi tchibo cekirdegimle koku gitsin die öğütüm yaptim biraz tchibo kahvesinin kokusu yerlessin die bekledim 1 saat kadar sonra yine temizlik yaptım ama o pis koku duruyor ne yapmak lazim? The barn'a mail ve mesajda yolladim

Selam Barış,

Bu gibi ciddi bir koku durumu oluşursa Comandante'yi demonte edip tüm parçaları güzelce fırçalamak, temizlemek ve gerekirse bir süre hava alacak şekilde demonte halde bekletmek faydalı olur. Nitro Blade kısımda koku yoğunluğu alıyorsan eğer standart temizliğin ardından gıda sınıfı bakım yağı sürüp çok ince bir tel fırçayla da fırçalayabilirsin, alternatif olarak da bulaşık teli, çok nazikçe sadece. Sonrasında yine kurulayıcı temizlik ve bekletme. Elinin altında varsa bunlardan evvel Grindz gibi temizlik tabletlerini de kullanabilirsin. Ama sıkı bir rutin temizlik ve demonte halde bekletmenin kokuyu gidereceğini düşünüyorum. The Barn'dan böyle bir kahve gelmesi üzücü olmuş.

Selam Barış,

Bu gibi ciddi bir koku durumu oluşursa Comandante'yi demonte edip tüm parçaları güzelce fırçalamak, temizlemek ve gerekirse bir süre hava alacak şekilde demonte halde bekletmek faydalı olur. Nitro Blade kısımda koku yoğunluğu alıyorsan eğer standart temizliğin ardından gıda sınıfı bakım yağı sürüp çok ince bir tel fırçayla da fırçalayabilirsin, alternatif olarak da bulaşık teli, çok nazikçe sadece. Sonrasında yine kurulayıcı temizlik ve bekletme. Elinin altında varsa bunlardan evvel Grindz gibi temizlik tabletlerini de kullanabilirsin. Ama sıkı bir rutin temizlik ve demonte halde bekletmenin kokuyu gidereceğini düşünüyorum. The Barn'dan böyle bir kahve gelmesi üzücü olmuş.
Çok teşekkür ederim 🙏🏼 dün sıkı temizlikten sonra demonte bırakmıştım sabah sabah daha nefes almadan baktim hafiflemisti 🙏🏼

Geri