• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetsu Kasuya Hibrit İmmersion Switch Tarifi (YENİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kuri

Barista
İsim
Kürşat
Daha fazla  
İsim
Kürşat
Espresso Makinesi
Flair Pro 2
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Hario V60, Origami Air S, Hario Switch, Fellow Stagg Ekg
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
34 - Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Başakşehir
Merhaba arkadaşlar, Tetsu Kasuya bildiğiniz gibi 4:6 demleme tarifinden sonra yeni bir tarif yaptı. Tarif gerçekten de basit ve çok lezzetli, denemek isteyen olursa diye buraya bırakıyorum. Deneyimlerinizi yorum yaparak paylaşırsanız sevinirim.

Kesinlikle izlenmesi gereken bir video olmuş lütfen aşağıya tarifi yazıyorum diye kaçınmayın içerisinde güzel bir sohbet dönüyor.

1680822782606.png
1680822793015.png
1680822812508.png

Öğütme CMD 20 gibi olursa iyi olur diyore
X-Pro 2-1-0 2.45 saniye sürdü. Tahminen 2-0-0 iyi olabilir.

Oldu da 3.00'da bitmezse siz kaldırın o dripperi oradan diyor az biraz su ekleyerek by-pass yapabilirsiniz diyor ama son döktüğü su tamamıyla göz kararı

Son düzenleme:
Bugünün ilk kahvesini henüz içmemiştim deneme yapmak istedim.

Reçeteye göre hareket etmeye çalıştım ama benim döküşüm 120-280 arasındaki döküşüm 1.45 bittiği için 2.05 açtım ve 2.45 bitiş oldu.

Çıktı tamamen tatlı, tadını b75-oreaya benzettim.
Sanırım istenmeyenler gittiği gibi istenen bir kaç tadım notu da gitmiş gibi gözüküyor.

@orkunustel müsait bir zamanında ünlü reçeteleri deniyoruz serisinde bu reçeteye de yer verir diye düşünüyorum profesyonel yorum almak hoş olabilir ❤️‍🔥

Bugünün ilk kahvesini henüz içmemiştim deneme yapmak istedim.

Reçeteye göre hareket etmeye çalıştım ama benim döküşüm 120-280 arasındaki döküşüm 1.45 bittiği için 2.05 açtım ve 2.45 bitiş oldu.

Çıktı tamamen tatlı, tadını b75-oreaya benzettim.
Sanırım istenmeyenler gittiği gibi istenen bir kaç tadım notu da gitmiş gibi gözüküyor.

@orkunustel müsait bir zamanında ünlü reçeteleri deniyoruz serisinde bu reçeteye de yer verir diye düşünüyorum profesyonel yorum almak hoş olabilir ❤️‍🔥
İsterim. Önce bi Switch ödünç almam lazım ama. 😅 Bir süredir düzenli videoları bıraktım, geri dönmek istiyorum yine düzenli akışa. Bakalım. ✌️

Dün 22 klik denemiştim biraz under extract olmuştu. Bugün 20 klik denedim, hala biraz ince öğütüm istiyor sanırım. 94 derece su ile başlamıştım. Ama çok ilginçtir ki buna rağmen kahve yoğunluğuna rağmen gayet tatlı bardak çıkardı.
Kullandığım kahve çok kompleks bir kahve değildi, Burundi Kayanza Businde Station FW15+ çekirdekle denedim. Tarifin basit olması güzel ama bu tarifle sanki çok güzel japanese cold brew de çıkarılabilir gibi. @orkunustel in de profesyonel yorumlarını merakla bekliyorum. :)

Geri