Bahse konu yerden birkaç gün önce Colombia Santa Rosa de Cabal (71 TL) satın almama rağmen arkadaşların tarafıma Costa Rica San Jorge (44 TL) isimli kahveyi göndermiş bulunduklarını gördüm ve insanlık halidir hata olabilir diyerek kendilerine ulaşmaya çalıştım. Ancak ne mümkün. İki gündür aradığım sabit telefonlarına kimse bakmadığı gibi, yazdığım maile de dönüş yapmadılar. Belki ulaşabilirim düşüncesiyle instagram hesapları üzerinden de mesaj gönderdim ama kapı duvar mübarekler.
Ticari itibar zor kazanılıp kolay kaybedilen bir değerdir. Alışveriş tutarı önemli değil belki ama ticari bir işletme sahibiyseniz ulaşılabilir olmanız herşeyden daha önemli. Hiç başlık açma niyetinde de değildim ama bir zahmet telefonlarınıza bakın yahu. Başarılarının devamını diliyorum :C
Ticari itibar zor kazanılıp kolay kaybedilen bir değerdir. Alışveriş tutarı önemli değil belki ama ticari bir işletme sahibiyseniz ulaşılabilir olmanız herşeyden daha önemli. Hiç başlık açma niyetinde de değildim ama bir zahmet telefonlarınıza bakın yahu. Başarılarının devamını diliyorum :C