• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termometreli Ocak üstü kettle önerisi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PoZoAzuL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PoZoAzuL

Barista
İsim
İhsan Başoğlu
Daha fazla  
İsim
İhsan Başoğlu
Değirmen
1Zpresso K-Ultra
Ekipmanlar
Time more cam 01 ve 02 dripper,Cafec deep 27 dripper.Time more Isı Ayarlı Kettle 600ml.Time more black mirror basic plus hassas tartı.
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Tire
Herkes Merhaba Time more 600ml ısı ayarlı kettle kullanıyorum,bu kettle'ı kullanılanlar bilir döküş konusunda gayet işlevsel ve kolaylık sağlıyor...bu sebepten dolayı bu kettle'ın ocak üstü versiyon'unu almak istedim.ancak şu an Gelbura.com stoklarında bulunmuyor, termometre'de yok maalesef.🙁 Artık başka seçenekleri değerledirmeyi düşünüyorum,kapağında sabit termometreli olan Ocak üstü kettle önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.😊

ve

deneyebilirsiniz, 1lt lik olani 150tl daha ucuz

Geri