Öncelikle umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Nitelikli kahve işine çok yeni başladım diyebilirim. French press ağırlıklı demleme yapıyorum. Elde ettiğim bardaklar genel olarak güzel bardaklar oluyor. Fakat on bardaktan bir tanesi diğerlerine nazaran çok daha öne çıkıyor. Sürekli aynı tekniği kullanıyorum(James Hoffmann'ın tekniği). Deneye yanıla en fazla aroma aldığım öğütme derecesini de buldum değirmenimde. Su sıcaklığını ölçebileceğim bir ekipmanım yok malesef. Isı ayarlı kettle'lar benim için biraz ateş pahası malum şu zamanda. Bende kullandığım suyun ısısını ölçebilmek adına bir termometre alma kararı aldım lakin üç tane termometre arasında kaldım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Motta Marka
TFA Marka
Jimisi Marka
Motta Marka
TFA Marka
Jimisi Marka